Nu solliciteren

Web / app developer stage @ startup in Utrecht, evenementen in de games industrie

Functie Web / app developer (PHP/HTML/CSS/Javascript/Github)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 375
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf zoekt een gemotiveerde stagiair die gaat ondersteunen web en/of app development, per september 2022.

Dit bedrijf is actief in evenementen in de games en entertainment industrie. Wij leveren premium event networking services, waarmee we deelnemers van beurzen en congressen in staat stellen om meetings met elkaar in te plannen. Het is een soort speed-dating voor bedrijven tijdens beurzen en congressen. We werken nauw samen met internationale evenementorganisatoren.

De standplaats van het jonge dynamische team is in Utrecht bij de Dutch Game Garden en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Je zal meewerken aan de uitbreiding en professionalisering van het dit bedrijf platform. In de backlog zitten vast en zeker passende stories waarmee jij aan de slag kan. Daarnaast hebben we een app, en mochten je competenties zich op dat vlak bevinden, dan zou je ook daarmee aan de slag kunnen. Het werk wat je aflevert wordt direct wereldwijd gebruikt bij duizenden mensen in de video games en entertainment industrie, en wie weet groei je door vanuit deze stage naar een uitdagende en leuke baan.

Voor deze stage willen we natuurlijk alles van je weten, maar het volgende wordt in ieder geval van jou verwacht: je bent een student op HBO/WO niveau en moet minimaal 4 maanden stage lopen, je kunt goed zelfstandig werken en neemt graag initiatief, je hebt affiniteit met webontwikkeling zowel front- als back-end en hebt ervaring met PHP, HTML, CSS, Javascript en Github, je hebt oog voor niet-functionele eigenschappen zoals performance en security, je beheerst de Engelse taal, en mocht je kennis hebben van NodeJS dan is dat helemaal mooi.

Lijkt het je leuk om bij dit bedrijf aan de slag te gaan? Reageer op deze vacature en vergeet niet een motivatie mee te sturen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

MeetToMatch b.v.

MeetToMatch is a dynamic and fast-growing event & tech startup, active since 2009. We provide matchmaking services at (games industry) business events: imagine speeddating for companies, by combining an easy-to use online meeting manager with meticulous personal support. Our events take place in cities from east to west: San Francisco, Berlin, Dubai, Copenhagen, Melbourne and many more.

Due to COVID-19, most of our events are currently online, but on site events are slowly returning.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022