Nu solliciteren

Stageplek duurzame event- en vergaderlocatie The Field Leiden

Functie Stagiair Communicatie/Facility/Event Management
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Leiden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij ervaring opdoen op het gebied van Facility- en Event Management? En heb je ook nog affiniteit met communicatie en duurzaamheid? Dan is The Field Leiden de ultieme plek voor jou! Vanaf september 2022 hebben we weer een plek vrij. Liever eerder beginnen? Ook geen probleem!

Kom stage lopen bij The Field Leiden!

The Field (onderdeel van dit bedrijf Leiden) is dé nieuwe hotspot van Leiden. Dit uniek stukje groen ligt midden in de stad met vier circulaire gebouwen: dat wil zeggen, gebouwen gemaakt van duurzaam en gerecycled materiaal. Dit maakt de stad groener, gezonder en inclusiever. Dé perfecte plek voor vergaderen, brainstormen, borrelen en nieuwe ontmoetingen op een verfrissende manier. Bij The Field zoeken we een organisatietalent die graag ervaring wilt opdoen op een bijzondere plek. Je krijgt veel vrijheid en er is plek voor creativiteit en eigen invulling.

Jij

Jouw stage

The Field Leiden is een toffe evenementenlocatie. Het is een proeftuin op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Dit moeten we ook uitdragen. Tijdens je stage draai je mee met de huidige boekingen, denk je mee in de communicatiestrategie, ben je verantwoordelijk voor de inkoop, bedenk en begeleid je zelf duurzame events (bijvoorbeeld een kledingruil) en ga je aan de slag met nieuwe partnerships. Zie jij verbeterpunten of nieuwe kansen? Laat het weten! Om jou met zoveel mogelijk facetten in aanraking te laten komen, combineren we deze stage ook met werkzaamheden van ons hoofdkantoor dit bedrijf. Zo blijft jouw stage dynamisch, vergroot je jouw netwerk en kan je echt op ontdekkingstocht naar jouw talenten.

Wat is dit bedrijf?

Dit bedrijf Leiden Centre for Innovation and Entrepreneurship is hét centrum voor innovatie en ondernemerschap van de regio Leiden. Onze missie is om al het innovatieve en ondernemende talent uit de regio Leiden te helpen om hun potentieel te bereiken. We organiseren en huisvesten verschillende evenementen en bieden ondernemerschapsprogramma’s aan op elk niveau. Bij ons komen studenten, ondernemers, investeerders, docenten en bedrijven samen. Want waar werelden elkaar ontmoeten, volgt groei vanzelf.

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022