Nu solliciteren

Meewerk stage | 1 juli | Assortment Control | Amsterdam | Praxis/ Maxeda | Stagevergoeding €400

Functie Assortment Controle
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking obv 40 uur per week
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Stagiair(e) Assortment Control, krijg je inzicht hoe wij als grootste DIY (do it youself) organisatie van de Benelux met een financiële bril kijken naar ons assortiment. Wil jij hierin een actieve bijdrage leveren en bekijken of een toekomstige baan als Business Controller bij jou past, dan is deze stage echt iets voor jou!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Maxeda biedt je de mogelijkheid naast je studie nuttige praktijkervaring op te doen en te ervaren hoe het er in een retail organisatie als Maxeda aan toe gaat. Een kans om te investeren in je ontwikkeling en alvast een stap te maken in je carrière. Daarnaast is de stage een ultieme gelegenheid om voor jezelf te bekijken of een toekomstige baan als Business Controller bij jou past. Een bruto stage vergoeding van €400 per maand (obv40 uur per week).

Over Maxeda DIY Group

Maxeda DIY Group is marktleider in de doe-het-zelf markt in de Benelux met 387 winkels en ± 7.000 medewerkers. We hebben drie doe-het-zelf-winkelketens: Praxis in Nederland, Brico in België en Luxemburg en Plan-It in België.

Over onze medewerkers

We zoeken mensen die er trots op zijn om samen onze toekomst succesvol vorm te geven. Een persoonlijke klik tussen jou als persoon en ons als organisatie is van groot belang. Wij zoeken mensen die open, actieve en positieve teamspelers zijn.

Assortment Control Team

Het Assortment Control team werkt voor Maxeda DIY en verricht met name werkzaamheden voor Praxis en de Belgische formules Brico en Brico Plan-It. Het team faciliteert alle planningscycli en bewaakt de uitvoering. Het team ondersteunt en adviseert de business bij het besluitvormingsproces over het assortiment. Het Assortment Control Team is een internationaal team, waarbij een deel van je collega’s in Brussel werkt. Je kunt veel van je collega’s leren. Het is een leuk en hulpvaardig team.

Wanneer?

De datum om te starten met deze stage is flexibel. De voorkeur heeft om per januari 2022 te starten, maar eerder of later is ook mogelijk.

Enthousiast?

Leuk! Via het sollicitatieformulier kun je ons jouw cv en motivatie sturen. We nemen jouw sollicitatie aandachtig door en laten je binnen twee weken weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Praxis Maxeda DIY

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022