Nu solliciteren

Stage lopen bij een jong & innoverend bedrijf? Verschillende stageplekken beschikbaar!

Functie Marketing/ Klantenservice | Verkoop
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Gemert
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hi there interior junkie! Heb jij altijd al stage willen lopen bij een jong & hip bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van een perfect interieur? Én ben je op zoek naar een stage? Dan ben jij misschien wel de stagiair(e) waar wij naar op zoek zijn! Om alles uit je stage te halen, zijn een aantal skills belangrijk om aan de slag te kunnen bij Wants\&Needs:

Wants\&Needs heeft diverse stage plekken beschikbaar -> Website & Content, Klantenservice, Social media & Online marketing.

Werkzaamheden

Stage Marketing & Communicatie

Onze klanten staan op nummer 1, en dit willen we dan ook graag laten zien. Door veel persoonlijk contact op de website en op social media proberen we alles te weten te komen over de wensen van onze klant. Uiteraard proberen we ook continu nieuwe harten te winnen. Daarom zijn wij dagelijks bezig met het signaleren van de nieuwste trends, het bedenken van vette acties en unieke social media stunts. Het doel? Wants\&Needs steeds beter op de kaart zetten. Heb jij een hoge klantbeleving en weet je precies wat onze klant nodig heeft? En het allerbelangrijkste: weet jij dat op een originele manier naar de klant toe te communiceren? Dan pas je perfect in ons team!

Tijdens je stage zal je bezig zijn met:

Stage Klantenservice

Tijdens je stage maak je onderdeel uit van ons klantenserviceteam. Klantenservice is het kloppende hart van het bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een tevreden gevoel shopt bij Wants\&Needs.

Gewenste profiel

We hebben diverse stage plekken beschikbaar, neem even contact met ons op mocht je er vragen over hebben.

Wants & Needs | Musthaves for living

Hi there interior junkie!

Heb jij altijd al stage willen lopen bij een jong & hip bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van een perfect interieur? Dan ben jij misschien de stagiaire waar wij opzoek naar zijn! Als jij denkt je plekje te kunnen waarmaken binnen ons team, twijfel dan niet!

Wants&Needs is een webwinkel en woonwinkel vol Musthaves, met een snel wisselende en trendy collectie voor een eerlijke en betaalbare prijs, hiermee is Tessa haar droom die tot leven gekomen op je beeldscherm.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023