Nu solliciteren

Afstudeerstage Full-Stack Developer

Functie Full-Stack Developer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 1000
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je gaat onderzoek doen naar de voordelen en nadelen van 'headless' e-commerce oplossingen. Daarnaast onderzoek je ook de combinatie van het gebruik met een headless CMS. Naast het onderzoek ga je ook een stuk implementatie doen met gebruik van de laatste technieken als: .NET 5/6 en Angular of React. Dit allen komt samen in Azure en Azure DevOps.

Werkzaamheden

Dit is een volledig 'green field project' wat wil zeggen dat er volledige vrijheid is betreft het onderzoek en implementatie van deze opdracht. Wat deze opdracht interessant maakt is dat hij erg breed is, je krijgt bijvoorbeeld te maken met een stuk frontend, backend, UX, CI/CD en cloud. Dit klinkt natuurlijk erg overweldigend, daarom zullen wij met onze 20 jaar ervaring jou daar natuurlijk in begeleiden om de opdracht succesvol af te ronden.

Wie zijn wij?

Bij dit bedrijf draait het om mensen en hun passie voor technologie. Mensen die de klanten een helpende hand bieden door hun kennis, passie en vaardigheden te delen waardoor we geavanceerde technologieën toe kunnen passen en daarmee hoogwaardige oplossingen kunnen bieden om de IT naar een hoger niveau te tillen. Een plek waar alles kan, waar mensen zich verenigen. Een plek waar vertrouwen is, vrijheid, mogelijkheden om te groeien en het beste uit jezelf te halen.

Wie ben jij?

Een enthousiaste en gemotiveerde student (developer) die zich graag ergens in vast bijt en niet bang is om in het diepe te springen. Daarnaast kan je goed zelfstandig en gedisciplineerd werken. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en je bent enorm gepassioneerd over hetgeen wat je doet. Daar staat tegenover dat je bij ons ook veel kunt leren doordat wij geruime ervaring hebben in de meest uiteenlopende sectoren. Je gaat aan de slag met een echte usecase die uiteindelijk ook in productie genomen zal worden.

Wat bieden wij?

Bij dit bedrijf geloven we in mensen, daarom bieden wij jou:

Chief IT

Bij Chief IT draait het om mensen en hun passie voor technologie. Mensen die de klanten een helpende hand bieden door hun kennis, passie en vaardigheden te delen waardoor we geavanceerde technologieën toe kunnen passen en daarmee hoogwaardige oplossingen kunnen bieden om de IT naar een hoger niveau te tillen. Een plek waar alles kan, waar mensen zich verenigen. Een plek waar vertrouwen is, vrijheid, mogelijkheden om te groeien en het beste uit jezelf te halen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022