Leuke stage voor MBO of HBO student

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 26 weken 32 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Er zal afhankelijk je opleidingsniveau een passende vergoeding zijn.
Taakomschrijving

Voor verschillende afdelingen plek voor stagiaires

Werkzaamheden

Afhankelijk van je kennis, ervaring en opleiding loop de tijdens je stage mee bij ons restaurant &  B&B. We zijn opzoek naar een stagiaire die het leuk vind om mee te werken aan de gehele bedrijfsvoering en je mening te geven over eventuele verbeterpunten die je constateert.

Gewenste profiel

Ben jij leergierig, zelfstandig en wil je meer doen dan alleen tafels bedienen. Meedenken en organiseren van partijen en evenementen en een kijkje in de hele organisatie. Je uitleven op onze social en aandacht voor alles wat je doet dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat bieden wij

Een mooie omgeving waar veel kennis is om tot je te nemen. Waarbij je geen nummer bent in een grote organisatie maar waar gekeken wordt waar je krachten liggen en hoe je die verder kunt ontwikkelen.

Opzoek naar een stage buiten de grote organisaties. Maar binnen een ambitieus middelgroot bedrijf. Dan zien we je graag op een kennismakingsgesprek

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Restaurant The Riverside

Restaurant The Riverside

Buitenplaats Geesberge Een monument aan de vecht, met verschillende functies B&B Geesberge Restaurant The Riverside met 1000m2 terras. Nieuw bedrijf gestart in januari 2020 er is een geheel nieuw modern concept neergezet. Met als motto laat je verrassen! Dit doen we in de keuken maar ook zeker met de inrichting en de service. Ben jij opzoek naar een leuke dynamische werkplek waarbij er ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen dan zijn wij de plek voor jou.
Informatie Leren & Werken
De leidinggevende hebben ook stages gelopen en dezelfde of vergelijkbare opleiding gevolgd. Dit maakt dat ze precies weten hoe ze jou stage goed kunnen begeleiden. Een stage moet leuk en leerzaam zijn.