Nu solliciteren

Meewerk-stage Woonconsulent (SJD) 32-36 uur

Functie Woonconsulent
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Doorn
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking op basis van 36 uur per week
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jij bent een leergierige student Sociaal Juridische Dienstverlening die op zoek is naar een uitdagende meewerkstage. 

Als woonconsulent heb je een veelzijdige rol binnen de corporatie. Aan de ene kant ben je praktisch aan het werk met huurders om de leefbaarheid te vergroten, zelfregie te stimuleren en overlast aan te pakken. Aan de andere kant ben je in verschillende netwerken aan de slag met het oog voor de doelen van de corporatie. Je werkt samen met ketenpartners binnen het sociaal domein, gemeente, politie en de gezondheidszorg.

Werkzaamheden

Zo ziet jouw dag eruit

Om 08.30 uur begint je dag met een kop koffie of thee met je collega’s en spreek je de dag door. In het begin van je stage ga je op pad met de wijkbeheerder, zodat je ziet in welke wijken en buurten wij actief staan. Zo ontmoet je gelijk een aantal huurders en zie je waar de wijkbeheerders mee bezig zijn. Op andere dagen schuif je aan bij gesprekken van woonconsulenten met huurders of een van de keten partners. Verder kun je de volgende werkzaamheden verwachten tijdens je meewerkstage:  

Uiteraard word je hierbij begeleid door één van de ervaren woonconsulenten.

Gewenste profiel

Jij gaat in september naar je derde jaar HBO Sociaal Juridische Dienstverlening. Je bent maatschappelijk betrokken en samen werken is jouw tweede natuur. Competenties als klantvriendelijk, overtuigingskracht, inlevingsvermogen, oprechte interesse, goede kennis en beheersing van de Nederlandse taal zitten vanzelfsprekend in jouw DNA. Maar we begrijpen ook dat je deze competenties verder wilt ontwikkelen.

Wat bieden wij

Je maakt deel uit van een klein hecht team. Wij vinden een goede collegiale sfeer een must. In het begin zal je meewerken met je collega’s om de afdeling te leren kennen, maar uiteindelijk ga je verder ontwikkelen en kun je onder supervisie ook zelfstandig zaken oppakken. Wij zijn een KLIMMR-organisatie. Ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel. De workshops van Klimmr staat ook voor jou open. Jouw werktijden bespreken we in overleg. De stagevergoeding is € 250,-- bruto per maand, bij een 36-urige stage. We gaan ervan uit dat je gebruik kunt maken van de Studenten OV kaart. Als dat niet zo is, vergoedt dit bedrijf de reiskosten. Een laptop en telefoon worden beschikbaar gesteld voor de periode van je stage.

Solliciteren?

Graag ontvangen wij een korte motivatiebrief en cv. In de brief kan je aangeven om welke periode het gaat en voor hoeveel uur per week je stage opdracht is. Heb je nog vragen, bel met Anita van Soest of een van haar collega’s: 0343-536080.

De vacature wordt gesloten als we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Lijkt dit jou een interessant stage en ben je benieuwd welke wereld er schuilgaat achter een woningbouwcorporatie? Solliciteer via deze website of door een e-mail te sturen naar solliciteer@heuvelrugwonen.nl

Heuvelrug Wonen

Heuvelrug Wonen is een woningcorporatie in Doorn, Leersum, Driebergen en Cothen, die met goede woningen (totaal zo’n 3.900 woningen) en prettige wijken huurders mee willen laten doen in de samenleving. Wij zetten ons in om wijken en buurten veilig en leefbaar te maken en te houden, door woningen te renoveren en onderhouden. En ook door woningen te bouwen. Betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid zijn daarin belangrijke elementen. De corporatie is volop in beweging.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022