Nu solliciteren

Uitdagende stage ' Run de spa'! beschikbaar bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Front Office stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Oktober/November 2022
Stageduur 1 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stage lopen bij dit bedrijf met een leuke stagevergoeding van 300 euro per maand (op basis van 40 uur).

Hi, leuk dat je geïnteresseerd bent in dit bedrijf! Als student ben je bij ons aan het juist adres! Bij ons krijg je de kans om het gezicht te zijn van de Five en alle facetten te leren die horen bij het runnen van een spa. Zo begin je de dag met het openen en opstarten van de spa. Is alle voorraad op peil? Zijn er genoeg massage en beauty handdoeken aanwezig? Staat alles klaar om de gasten te kunnen ontvangen? Hoe ziet de planning van vandaag eruit? Zijn de boekingen verwerkt in het betalingssysteem? Zijn alle masseurs/beauty's op de hoogte van hun starttijd? Zijn er nog belangrijke mailtjes die afgehandeld moeten worden? Je hebt nauw contact met de backoffice die altijd paraat staat aan jouw shift en helpt bij vragen. Je staat nooit alleen.

De eerste gasten komen binnen om 10:00 uur en jij ontvangt hen met een vriendelijke lach. Je ziet er verzorgd uit en laat zien wie Five is en waar wij voor staan. Je checkt de gasten in en geeft hen uitleg over de beleving die dit bedrijf biedt! Gedurende de dag zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt, je schenkt de gasten een theetje na de behandeling en rekent met ze af. Af en toe komt er iemand binnenlopen die benieuwd is wie wij zijn of graag een voucher wilt aanschaffen. Jij verteld graag wie wij zijn, weet precies welke behandelingen wij aanbieden en maakt met plezier een voucher aan voor de gast. Je houdt het rooster goed in de gaten en communiceert met masseurs welke behandeling volgt. Bij walk-in's weet je hoe je een reservering moet maken en zet je deze nauwkeurig in het systeem. Tijdens de wissel van de shift, komt jouw collega je overnemen en geef je haar de overdacht. Wat moet er nog gebeuren en hoe is de dag gegaan? Jouw collega pakt dit op en gaat de avondshift in! De avondshift verloopt vrijwel hetzelfde en zorg je ervoor dat je de zaak nauwkeurig afsluit. Zijn alle lichten uit, is alle apparatuur uitgeschakeld? Je checkt of iedereen op de hoogte is van hun starttijd en schrijft de overdracht op de mail voor jouw collega die de volgende dag weer opent!

Voor de studenten schoonheidsspecialisten zullen de zelfde werkzaamheden van toepassing zijn, maar volgt na kennis te maken hebben met het runnen van de salon ook het leren van de gezichtsbehandelingen. Deze zullen door onze schoonheidsspecialistes worden begeleid en uitgevoerd worden op collega's of modellen die de student zelf kan aandragen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Five City Spa

Bekijk bovenstaande video vanaf 6:40 minuten!

NEXT GENERATION SPA

Onze passie omvat alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl en het onderhouden daarvan. Wij geloven dat ontspannen en je even onttrekken aan het drukke moderne leven daar onderdeel van uitmaakt. Daarom is Five City Spa in augustus 2014 geopend in Utrecht. De spa heeft een unieke ambiance die toegankelijk is voor een breed publiek, met ruime openingstijden en vriendelijke prijzen. In Utrecht vind je ons in de luwte van het centrum in de charmante Wittevrouwen buurt. Op 1 augustus 2018 is onze tweede vestiging geopend in het hart van de Pijp in Amsterdam. We kijken ernaar uit je daar (ook) te zien!

MASSAGES

De massages zijn zoals ze horen te zijn, op maat met jouw eigen voorkeuren en focuspunten. Met zorg is onze signature Five Full Body Massage samengesteld, tevens bieden we specifieke massages aan zoals de Pregnancy en Mama Massages. Alle “Five” zintuigen krijgen aandacht hetgeen je bezoek aan de spa tot een unieke belevenis maakt. Vind hier onze massage treatments.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Als het gaat om gezichtsbehandelingen hebben we het merk gevonden wat past bij de huidige trend van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Team Dr. Joseph produceert een 100% gecertificeerde biologische gezichtsverzorgingslijn en heeft bijbehorende gezichtsbehandelingen ontwikkeld. Het merk komt uit Zuid-Tirol en combineert sinds 1986 de laatste hightech technieken met de kennis van eeuwenoude volksgeneeskunde met planten en bloemen. Je huid wordt op een natuurlijke manier fris, krijgt een lift en eventuele huidproblemen worden op een duurzame manier opgelost zonder extra toevoegingen. Het is een heerlijke geuren -en ontspanningsreis door de tuinen van Team Dr. Joseph.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022