Nu solliciteren

Backend-, frontend of fullstack stagair gezocht!

Functie Developer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Oudenbosch
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stagevergoeding bespreekbaar, incl. reiskosten en lunch.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Shipbuilder (dit bedrijf) is een kennisbedrijf dat actief is in de scheepsbouwindustrie. Wij helpen onze klanten (Scheepsontwerpers, Scheepsbouwers, Scheepseigenaren, etc.) de informatie te beheersen die belangrijk is voor alle stakeholders tijdens de levenscyclus die het schip doorloopt. Dit loopt uiteen van tender-, ontwerp-, bouw fase tot en met de ontmanteling. De te beheren informatie is vaak dusdanig omvangrijk en complex dat deze niet meer te bevatten is door één of meerdere personen en ook lastig te documenteren en op te slaan is zonder specifieke software tools. Daarom biedt dit bedrijf haar eigen ontwikkelde software Shipbuilder aan.

Dit bedrijf heeft de afgelopen 10 jaar 3 versies van haar software met succes ontwikkeld en aangeboden. Half 2020 is de beslissing genomen onderzoek te starten naar de ontwikkeling van een nieuwe versie van de software. Daar kwam uit voort dat het opportuun zou zijn het verleden te laten vallen en vanaf de grond aan een geheel nieuwe versie te ontwikkelen.

De hoofdredenen voor geheel nieuwe start voor de volgende versie is om makkelijk gebruik te kunnen gaan maken van de nieuwste technologieën die anno 2022 beschikbaar zijn. Denk hierbij aan graph databases, containers, 12-factor principle, ABAC, etc.

De huidige status van de software ontwikkeling is:

Werkzaamheden

De student wordt onderdeel van het development team dat bestaat uit vier personen, waarvan twee Engelssprekend. Momenteel worden front end en back end en database verder ontwikkeld om geïnstalleerd te worden als MVP. Daarna zal de software gestaag verder ontwikkeld worden.

Jouw taken zijn de volgende:

Gewenste profiel

Gebruikte tooling:

Wat bieden wij

Onze voordelen:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022