Nu solliciteren

Groei mee in één van de snelst groeiende markten

Functie Backend (Python, Django) en/of Frontend developer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie 's-Hertogenbosch
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een unieke stageplaats? dit bedrijf is een jonge startup in één van de snelst groeiende markten.

Een jong team, waarbij bedrijfscultuur bovenaan staat. De tafeltennis wordt intensief gebruikt, waarbij de verliezer met 0 punten onder de tafel door mag kruipen. Daarnaast spelen wij graag Mariokart en organiseren we met regelmaat een gezellige barbecue of kijken we een voetbal wedstrijd onder het genot van een gouden rakker (18+).

Ofcourse moet er ook gewerkt worden. Dit doen wij op het hoogste niveau binnen de softwareautomatisering. Onlangs zijn wij partner geworden van …m ( … ) en groeien wij als kool.

Werkzaamheden

Werk in overvloed. Omdat wij zo snel groeien zijn wij op zoek naar toppers welke ons willen helpen in het opbouwen van dit bedrijf met doorgroei mogelijk tot eindbaas van het bedrijf!

In samenwerking met onze Alpha gebruikers denken wij vanuit de ‘werkvloer’ en brengen wij praktische en logische oplossingen. Daarnaast werken wij nauw samen met grote platformen zoals Amazon en … als erkend partner. Je krijgt een leuke kijk achter de schermen bij deze giganten.

Wij zitten samen met één van onze Alpha testers in een groot kantoor, met magazijn, in ‘s-Hertogenbosch. Niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend gezellig. Met totaal 9 vrolijke zielen bouwen we aan tweede thuis. Zo eten we regelmatig samen, kijken we een film of wedstrijd, spelen tafeltennis, maken we elkaar af op de Nintendo Switch, hangen we aan onze eigen bar of staan we in onze eigen sportschool te beuken. Er liggen zelfs bedden klaar mocht je er even tussenuit willen.

Gewenste profiel

Wat we van jou verwachten

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022