Nu solliciteren

Stage sales & marketing beurzen bij dit bedrijf in Den Haag

Functie Stagiair sales en marketing Beurzen
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 515
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vanaf augustus/september 2022 zijn wij op zoek naar een enthousiaste sales & marketing stagiaire (mvx) voor onze afdeling beursvertegenwoording.

Wij vertegenwoordigen de beursorganisaties Messe Berlijn en Messe Stuttgart in Nederland. Duitsland is beursland nummer 1 waardoor hier veel toonaangevende wereldbeurzen plaats vinden waaraan vakbezoekers en exposanten uit de hele wereld deelnemen. Vele deelnemers komen uit Nederland.

Als dit bedrijf zoeken en begeleiden wij Nederlandse bedrijven die als exposanten aan deze beurzen deelneemen. Elke vakbeurs bedient een andere sector, waardoor je tijdens de stage in contact komt met vele Nederlandse bedrijven uit bijv. de techniek, de AGF-sector, toerisme of de mobiliteitssector.

Hierdoor is er veel afwisseling in het takenpakket. Hoe ga jij ons ondersteunen?

Tijdens een stage van vijf tot zes maanden kan je hierdoor werkervaring  in een internationale werkomgeving op te doen en contacten met interessante bedrijven leggen. Een jong, internationaal team begeleidt en coacht je tijdens je stage professioneel.

Gewenste profiel

Wie zijn wij?

De Duits-Nederlandse Handelskamer ondersteunt als netwerkorganisatie én dienstverlener Duitse en Nederlandse bedrijven die in het buurland zaken doen: Middels digitale en fysieke evenementen brengen wij ondernemers bij elkaar, bieden juridisch advies, helpen bedrijven aan personeel of adviseren over exportmogelijkheden. Wij zijn Nederlands maar ook een beetje Duits. We zijn met 45 medewerkers en hebben een indrukwekkend relatie- en klantennetwerk plus 1500 ledenbedrijven. Het is dus verre van saai bij ons.

Interesse?

Dan word jij hopelijk snel onze nieuwe collega. Wij kunnen niet wachten!

Bezoek onze website voor een overzicht van onze stageplekken (https://www.dnhk.org/nl/over-ons/carriere-bij-de-dnhk/) of stuur direct je cv per e-mail aan career@dnhk.org.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op:

DNHK

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022