Nu solliciteren

Stagiair(e) Marketing- en Communicatie gezocht

Functie Stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Heerenveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 maand
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Deze stagevergoeding is op basis van fulltime
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende en creatieve stage op het gebied van marketing en communicatie? En spreekt een plek waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar eigen initiatief alleen maar gewaardeerd wordt je aan? Lees dan snel verder!

Het hele jaar door bieden wij een stageplek aan op onze afdeling. Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die kan beginnen in augustus 2022.

Zo ziet een stage bij ons eruit!

… om de video te bekijken over hoe een stage bij ons eruit ziet!

Over ons

Al vier generaties lang maken wij trappen. Of het nu honderden trappen zijn voor een groot bouwproject, of een unieke blikvanger voor in huis, bij ons Trappen maken wij van alle wensen werkelijkheid. Ontwerp en vervaardiging doen wij in eigen huis, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Door onze innovatieve producten en dienstverlening lopen wij voorop in onze branche. Zo hebben we onlangs Next Step traptreden ontwikkeld, de sterkste en meest slijtvaste traptreden die op dit moment gemaakt worden. We maken hiervan complete treden voor nieuwe trappen, maar ook overzettreden om bestaande trappen mee te renoveren. Ook zijn wij in 2019 gestart met een webshop die aannemers de mogelijkheid biedt om online een trap op maat te bestellen.

Wanneer je stage loopt bij dit bedrijf werk je niet alleen aan marketingactiviteiten voor ons, maar ook voor onze dochterondernemingen …. Enorm veelzijdig dus!

Bedrijfscultuur

Bij dit bedrijf trappen werk je met ambitieuze professionals die allemaal een liefde voor het product delen, en die aan het eind van de dag gezellig een biertje met elkaar drinken. We hebben een open bedrijfscultuur, waarin eigen initiatief en innovatieve ideeën worden gestimuleerd. We vinden het belangrijk dat je veel leert, maar vooral dat je met plezier bij ons werkt.

Hoewel we ook heel serieus kunnen zijn en graag onze kennis en kunde m.b.t. trappen met onze partners en klanten delen, zijn ook ludieke acties typisch iets voor ons. Zo lieten we bijvoorbeeld bloedserieus zien hoe je een work-out kunt doen op je trap in een …. Maarre, die video werd wel gepubliceerd op 1 april natuurlijk ;)

Werkzaamheden

Wat ga je doen;

Daarnaast zijn er altijd verschillende projecten die lopen en waar jij je steentje aan zou kunnen bijdragen.

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Wat bieden wij

Wat bieden we jou?

We bieden jou een leerzame stageperiode waarin eigen initiatief, verantwoordelijkheid en innovatieve ideeën worden aangemoedigd. Als je een goed idee hebt en dit kunt onderbouwen, waarom zouden we het dan niet daadwerkelijk uitvoeren? Die mogelijkheid willen we je dan maar al te graag bieden. We vinden het belangrijk dat je veel leert, maar vooral dat je met plezier bij ons werkt. Tevens bieden we een stagevergoeding van 250,- per maand (op basis van fulltime).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022