Nu solliciteren

Uitdagende Content Marketing Stage in 's-Gravendeel

Functie Content Marketing Stage
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie 's-gravendeel
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Word jij onze nieuwe Content Marketing Stagiair?

Werkzaamheden

Ben jij een creatieve duizendpoot, schud jij ijzersterke teksten zo uit je mouw en is social media expert jouw tweede naam? Dan ben jij de content marketing stagiair die wij zoeken!

Dit bedrijf is een digitaal bureau dat staat voor persoonlijke communicatie, een no-nonsense mentaliteit en een vleugje boerenverstand. Met onze specialisten op het gebied van development, marketing en design zijn we groot door juist klein te blijven. We bundelen deze expertises om onze klanten te voorzien van een allround service. Ter ondersteuning zoeken wij een leergierige en enthousiaste content marketing stagiair, die het leuk vind om voor verschillende uitdagende opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ga je deel uitmaken van het marketing & design team. Binnen dit team ga je aan de slag voor onze klanten en voor onze eigen kanalen. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het creëren, plannen en monitoren van creatieve content voor verschillende platforms. Zo ga je de contentkalenders bijhouden, schrijf je vlotte blogs en optimaliseer je marketinguitingen. Geen dag is hetzelfde!

Jij:

Gewenste profiel

\ Onze ideale kandidaat neemt een aantal waardevolle eigenschappen mee. Jij:

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022