Nu solliciteren

STAGE HORLOGEMERK FROMANTEEL IN AMSTERDAM!

Functie COMMERCIEEL/MARKETING/OPERATIONEEL STAGE
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Marktconforme stagevergoeding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf – 5 mnd stage – fulltime – september 2022/januari 2023

Regio: Amsterdam

Ben jij een gedreven student die zich graag all-round wil ontwikkelen binnen het Fromanteel team en wil jij een diepe duik maken in de dynamische wereld van de horlogerie? Wil jij weten op welke manier wij de consument bereiken en wil jij alle ins en outs weten van onze horloges? Pak dan nu je kans voor deze stage, waarbij je ook nog eens de kans krijgt je servicegerichte en organisatorische skills naar een hoger niveau te tillen!

In 1660 ontwikkelde de familie Fromanteel ’s werelds meest nauwkeurige uurwerk: het slingeruurwerk. Een uurwerk dat in staat was om secondes weer te geven. Een vondst die de wereld verbaasd deed staan. Nu, zo’n 400 jaar later, vervaardigt Fromanteel vanuit zijn atelier in Zwitserland stijlvolle herenhorloges, waarbij vakmanschap en oog voor detail nog altijd hoog in de vaandel staan. Fromanteel is het herenhorlogemerk waarbij je passie en talent kunt inzetten, om zo jezelf te ontwikkelen en echt het verschil te maken. Ontdek waarom wij anders zijn…

All-round Assistent

Als All-round Assistent hou je je bezig met de ondersteuning van Operations, Sales en Marketing gerelateerde zaken binnen Fromanteel. Je bent betrokken bij alle reilen en zeilen. Je behoudt klantcontact als het gaat om verkoop, service of social media. Je monitort orders en zorgt voor verwerking daarvan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid als een volwaardige collega! Je werkt zelfstandig maar wel onder voldoende supervisie alsook begeleiding voor je school.

Binnen Fromanteel is het elke dag anders en zullen je taken veelzijdig en afwisselend zijn. Het ene moment doe je een administratieve klus, het andere moment verkoop je een horloge, dan weer coördineer je logistiek of andere diverse activiteiten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij overtuigd van je sterktes, herken jij jezelf helemaal in het profiel en kun je je identificeren met het merk? Heb jij affiniteit met horlogerie en herenlifestyle/mode? Wil jij jezelf optimaal ontwikkelen en wil jij er volledig voor gaan? Stuur dan een email met je CV en motivatiebrief naar info@fromanteel.nl.

Fromanteel Watches

Fromanteel is een jong, energiek horlogemerk met een mannelijke doelgroep. In 2009 is het bedrijf opgericht door twee ondernemers met een passie voor uurwerken.

De merknaam Fromanteel komt van een klokkenmakersfamilie uit de zeventiende eeuw. Door de geschiedenis van de familie nieuw leven in te blazen is Fromanteel hedendaags te kenmerken als lifestyle merk.

Fromanteel is een Direct-2-consumer merk. Dat wil zeggen onze focus ligt op verkopen via onze eigen webshop en winkel. Daarnaast zijn er diverse verkooppunten zoals de Bijenkorf of juweliers in NL en buitenland.

De marketing en operatie worden vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam aangestuurd en zo werkt Fromanteel aan de weg naar (nog meer) succes!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022