Nu solliciteren

Stage Eventmanagement in entertainment

Functie Eventmanagement
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Stagevergoeding ...Wij bieden naast een marktconforme stagevergoeding een dynamische stage in een inspirerend team met veel ruimte voor eigen initiatief.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Pub Events - bekend van dit bedrijf, QuizPub en FoodPub - is een snelgroeiend bedrijf met de ambitie om het entertainment merk van Nederland te worden. We staan voor verbinden van plezier, creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven. Dit doen we door het organiseren van verschillende soorten events. Denk hierbij aan creatieve workshops als schilderen, graffiti, handletteren tot aan Pubquizzen, city-games en festivals.

Wij zijn per direct op zoek naar stagiairs voor het organiseren van onze events. We weten onze fans aan ons te binden en daarnaast zijn we steeds beter in staat om nieuwe klanten te vinden. Hierin speelt de kwaliteit van onze events een cruciale rol. Klanten geven onze events hoge cijfers, doordat alles 100% goed geregeld is. Samen met de rest van het event team ben jij hiervoor verantwoordelijk.

We hebben passie voor het begeleiden en opleiden van jong talent en besteden hier ook veel tijd aan. Als stagiair werk je mee in de organisatie binnen je eigen vakgebied. Dat doe je in ons gezellige kantoor in Utrecht in het Event Management Team. Samen met het team zet je je in om onze events tot een succes te maken. Er is zeker ruimte voor eigen initiatief Graag zelfs!

Studeer jij (event)management of een gerelateerde studie zoals bijvoorbeeld Bedrijfskunde of wellicht een creatieve opleiding? Wil je het maximale uit je stage halen en investeren in je eigen ontwikkeling? Dan zoeken wij jou voor ons gezellige kantoor in Utrecht!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

artpub

ArtPub is een snelgroeiend bedrijf met de ambitie om het entertainment merk van Nederland te worden. We staan voor verbinden van plezier, creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven. Dit doen we door het organiseren van verschillende soorten events. Denk hierbij aan creatieve workshops als schilderen, graffiti, handletteren tot aan Pubquizzen, city-games en festivals.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022