Nu solliciteren

Marketing Stage in snelgroeiende FinTech startup in Amsterdam

Functie Online Marketing Stage
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een snelgroeiend FinTech-bedrijf, gesteund door investeerders uit New York. Vanuit een splinternieuw kantoor in de Houthavens in Amsterdam zet ons jonge, ambitieuze team zich dagelijks in om zzp’ers financiële controle te geven. Na een kapitaalinjectie van $73 miljoen is dit bedrijf klaar om te bouwen, innoveren en groeien. We zijn onze teams aan het uitbreiden en op zoek naar getalenteerde mensen die ons hierbij gaan helpen.

Over de rol

Het marketing team is verantwoordelijk voor de groei van dit bedrijf, het merk en het waarborgen van een positieve klantervaring. In de rol van Online Marketing stagiair word jij onderdeel van dit ambitieuze team.

Binnen het Marketing Team is groei ons belangrijkste doel en jij speelt hierin een centrale rol. Samen met de Marketing Lead en de ervaren performance marketeer werk jij aan het optimaliseren van de online marketing kanalen zoals (Google Ads, Facebook, Instagram, Linkedin, etc). Daarnaast help je mee met het creëren van email campagnes, direct mailing campagnes en bouwt mee aan een gedegen upselling strategie. Om je werk goed uit te kunnen voeren krijg je toegang tot alle tools die je daarvoor nodig hebt. Je krijgt de unieke kans om mee te werken in een ambitieuze start-up en een serieuze impact te maken op de groei van het bedrijf.

Werkzaamheden

Als Online Marketing stagiair ga je:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We zijn een toegewijd team met een ambitieuze missie, maar plezier hebben tijdens het werk staat bij ons voorop. Als je stage komt lopen bij dit bedrijf krijg je:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022