Nu solliciteren

Servicedeskmedewerker Aerobe open leerplatform voor het onderwijs

Functie Servicedeskmedewerker IT
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Huizen
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Aerobe is een open leerplatform voor het onderwijs. Onze klanten zijn scholen uit het primair en voortgezet onderwijs. In totaal bedienen we ongeveer 500 scholen. Als servicedesk staan we klaar voor onze gebruikers. Bij problemen of vraagstukken bieden we eerstelijns support. Daarbij hebben we voornamelijk contact met de servicedesks van onze klanten (ICT afdelingen). We zijn een klein, hecht bedrijf met 7 werknemers en werken nauw samen (en delen onze werkplek) met IT regiebureau Expanding Visions. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een informele werksfeer.

Werkzaamheden

Een dag op de Aerobe servicedesk

Om 8:30u is er een duidelijke piek zichtbaar in het gebruik van ons platform, dan beginnen de lessen op school. Kort daarna volgen enkele telefoontjes en tickets die via Zendesk (ons ticketing systeem) binnenkomen. Voorbeeld van een ticket: ICT coördinator van school X wilt de applicatie Minecraft Education gaan gebruiken. Je geeft advies over het gebruik en stelt het in voor de leerlingen. Daarna heb je Teamoverleg waar je bespreekt welke problemen prioriteit hebben en vandaag opgelost moeten worden. In de middag word je gebeld met de vraag ‘Waarom zie ik niet alle leerlingen online in mijn lesgroep?’. Dit probleem blijkt lastig te zijn en vergt een probleemanalyse. Je gaat er direct mee aan de slag. Als je er niet uitkomt, loop je naar je collega van tweedelijns support. Eenmaal opgelost, doe je de terugkoppeling naar de klant. Tussendoor bespreek je met het ontwikkelteam de implementatie van een nieuwe functie. En om 17u zit de dag er op!

Gewenste profiel

We zijn opzoek naar iemand die over de volgende vaardigheden beschikt:

Wat bieden wij

We bieden je een prettige werksfeer in een hecht team met voldoende ruimte voor zelfstandigheid. Kans op een vaste aanstelling met doorgroeimogelijkheden richting servicedesk, beheer, developer of projectleider (afhankelijk van je ambities).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022