Nu solliciteren

Support Engineer stagiair gezocht!

Functie Support Engineer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Sint-Oedenrode
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiaire Support Engineer bij Destiny maak jij onderdeel uit van het Support team dat bestaat uit 8 gedreven collega’s waarvan jij nummer 9 bent. Jij behoort misschien wel tot de belangrijkste afdeling van de organisatie, want jij zorgt ervoor dat onze klanten zorgvuldig worden geholpen.

Onze klanten variëren van een klein advocatenkantoor tot een grote autodealer en hebben uiteenlopende vragen waarbij jij ze kan ondersteuning. Dit doen we via de telefoon of via het ticketingsysteem. De vragen variëren van gebruikersvragen over het systeem of randapparatuur, systeemaanpassingen en storingsmeldingen. Hierbij dien je de klant op afstand hulp te bieden. Dit doe je zelfstandig of met ondersteuning van een collega. Daarnaast help je mee bij overige werkzaamheden (denk hierbij aan controle/reparatie van defecte apparatuur, testen van systemen of configuraties).

Als Support Engineer bij Destiny leer je niet alleen de kneepjes van het ICT-support vak, maar leer je ook alles met betrekking tot Business Communications. Hoe gaaf is het om te zeggen dat jij bijdraagt aan het verbinden van mensen?! Dit doe je niet alleen, maar hierbij word je begeleid door onze specialistische collega's en kunnen ze je alles leren over VoIP. Daarnaast zijn wij als organisatie nummer 1 Ucaas leverancier van Europa en hebben wij de ambitie om nog meer te groeien. We kunnen uit ervaring spreken dat het heel gaaf en leerzaam is om bij een groot bedrijf te werken met ambities. Wij kijken er in ieder geval naar uit om een onderdeel te mogen zijn van jouw toekomst. Zien we je snel?

Dstny

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022