Nu solliciteren

Recruitment stage bij dit bedrijf (HBO/WO) in Den Haag!

Functie Recruitment Stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking Bonussysteem
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf helpt bedrijven bij het vinden van de juiste IT-professionals. Wij zijn een specialist in het werven en selecteren van de beste IT’ers. We zijn een jonge organisatie en combineren ons werk met gezelligheid en mooie resultaten.

Wij zoeken vanaf augustus/september voor een periode van 5 maanden een recruitment stagiair die ons team komt versterken. Concrete recruitment-ervaring is geen vereiste maar je bent wel ondernemend, communicatief zeer vaardig en je weet van aanpakken. Tijdens de stage zal jij jezelf ontwikkelen tot junior recruitment consultant.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken je je in bovenstaande stage? Leuk! Stuur dan je cv en motivatie naar Cloud Solutions en wij nemen contact met jou op!

Cloud Solutions

Cloud Solutions is een creatief w&s- en detacheringsbureau gespecialiseerd in de IT. Wij helpen onze klanten met hun digitale transformatie en zijn in heel Nederland actief. We zijn gespecialiseerd in DevOps, Java, Python, Golang, PHP en .NET/C#.

Wij zijn een gelukkige familie van tech-savvy gasten, zorgzame creatieven, sales driven kite-surfers, strategische singles en alles daar tussenin. Wij werken samen als één team. Omdat we als team niet alleen het gevoel hebben dat we beter en slimmer zijn, maar het is zeker ook een stuk leuker!

Wij houden van wat we doen en we zien dat we verschil maken. We kunnen namelijk alles meten. Wij werken met de beste mensen in ons vakgebied en hebben eigen specialisten in dienst. Maar wij zijn ook de beste in het vinden van de juiste mensen voor onze klanten, van grote corporates tot het mkb.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022