Nu solliciteren

Digitale marketing stage bij social impact tech start-up dit bedrijf in Rotterdam (HBO/WO)

Functie Digitale marketing stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij je marketing skills naar het volgende niveau brengen terwijl je een échte positieve sociale impact maakt? Wil jij unieke ervaring opdoen en aan je CV bouwen door mee te werken aan de marktintroductie van een high-tech product? Lees verder!

Dit bedrijf laat doven zien wat ze niet kunnen horen. Zo kunnen zij weer gesprekken volgen en volwaardig deelnemen. Dat doen we middels unieke technologie: de dit bedrijf Microphone Kit is wereldwijd het eerste apparaat dat nauwkeurig groepsgesprekken naar tekst om kan zetten met behulp van spraakherkenning. In verschillende kleuren per persoon.

Beide ouders van co-founder … zijn doof en daardoor heeft hij zelf ondervonden hoe enorm lastig het is voor doven en slechthorenden om gesprekken te volgen.

Dit bedrijf is gevestigd in Rotterdam Centrum en bestaat uit 13 medewerkers. Wij werken hybride (2 dagen op kantoor). De werksfeer is informeel, empathisch en ambitieus. Stagevergoeding: €250 per maand.

Zie hier een video van hoe dit bedrijf werkt: …

Zie hier onze website: …

De eerste 50 dit bedrijf Microphone Kits zijn inmiddels live bij klanten in Nederland en dit bedrijf is nu klaar voor snelle groei. Enthousiast om daaraan bijdragen? Solliciteer snel, dan nemen we contact met je op.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

SpeakSee

Wij geloven dat technologie de samenleving beter kan maken. En dat technologie kan bijdragen bij het transformeren van beperkingen tot mogelijkheden. SpeakSee heeft als missie om alle gesprekken toegankelijk te maken voor doven en slechthorenden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022