Nu solliciteren

HBO/WO Accountmanager Buitendienst stage in Lelystad

Functie Accountmanager Buitendienst
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Lelystad
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 375 - 975
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

In het kort deelt … B.V. de glimlach van elke maaltijd. Dat doen we in eerste instantie als bestelplatform, begonnen in Lelystad, waarbij we in de business zitten van mensen samenbrengen. Inmiddels reiken we alweer wat verder en zijn we druk bezig met ons marktaandeel vergroten en de uitrol naar andere steden. Wanneer je bij ons stage komt lopen deel je dit doel met de rest van het team. Hier staat ook wat tegenover; feestjes en een stagevergoeding waarvan je zelf de hoogte bepaald.

Snap je horeca, lekker eten en ben je een commerciële held die als Accountmanager Buitendienst aan de slag wil? Champagne staat klaar.

Werkzaamheden

Als sales stagiaire in de rol van Accountmanager Buitendienst bij … B.V. ben je niet alleen bezig met binnendienst werkzaamheden, maar ga je ook echt de hort op om nieuwe klanten te werven. Voornamelijk horecabedrijven en een beetje consumenten. Na een training en voorbereiding van je collega’s ga je het ook zelf in praktijk brengen.

Hierbij kom je terecht in een energieke werkomgeving in een jong en ambitieus startup team op ons kantoor in Lelystad. Je gaat werken binnen een dynamische (af en toe hectische) organisatie waardoor we binnen … B.V. vragen om flexibiliteit en een work hard, play hard mentaliteit waarin je eigen verantwoordelijkheden én vrijheden krijgt om jezelf te ontplooien.

Concreet ga je op pad om nieuwe ondernemers te overtuigen van … B.V. klanten. Vaak kom je ergens (lauw) warm binnen of kun je achter leads aan die via de website binnenkomen. Tussendoor plannen we meerdere voorbereidings- en evaluatiemomenten in. Je moet namelijk groeien en leren van jouw rol zodat je aan het eind van je stage beter voorbereid bent om als sales tijger aan de slag te gaan.

Gewenste profiel

Verwachtingen

We verwachten van je dat je echte sales ambities hebt en hier ook voor gaat, je wilt het verschil maken. We omarmen je in ons team en samen trekken we op, je leert dus al rennende. Hiervoor moet je communicatief sterk zijn (en een beetje kunnen ouwehoeren), belangstelling hebben in andere (bedrijven) en je eigen ondernemerschap willen ontplooien.

Praktische vereisten

Bevalt het ons beiden goed? Dan zit er mogelijk voor je een baan in!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022