Nu solliciteren

Afstudeerstage Human Resource Management (HRM) bij een topwerkgever met mooie merken!

Functie Afstudeerder Human Resource Management (HRM)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Renswoude
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Tijdens deze afstudeerstage ga je, naast je afstudeeropdracht, aan de slag met verschillende aspecten van HR om zo de gehele breedte van het HR-vak te ervaren. We hebben nog geen concrete afstudeeropdracht voor je, dus we gaan graag met je in gesprek over waar jouw interesse ligt en wat een passende opdracht voor je is.

Werkzaamheden

Tijdens deze afstudeerstage ga je, naast je afstudeeropdracht, aan de slag met verschillende aspecten van HR om zo de gehele breedte van het HR-vak te ervaren. Je ondersteunt de drie HR Business Partners en de HR Manager Kantoor die verantwoordelijk zijn voor alle HR-aangelegenheden binnen het hoofdkantoor van Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper in Nederland. Hier werken zo'n 900 medewerkers. Er is veel vrijheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. En ook de leuke en behulpzame collega’s zijn een groot pluspunt! ;)

Als stagiair krijg je veel mee van onze HR-jaarplannen en ben je betrokken bij onze werkzaamheden: van selectie, onboarding, loopbaanontwikkeling, gezondheid & vitaliteit, HR metrics & analytics, strategische personeelsplanning tot organisatieadvies. Hierdoor krijg je een volledig en realistisch beeld van de functie en het werkveld.

We hebben nog geen concrete afstudeeropdracht voor je, dus we gaan graag met je in gesprek over waar jouw interesse ligt en wat een passende opdracht voor je is. Wij hebben zin om je te verwelkomen in ons team! Kom je snel langs voor een kop koffie?

Deze stage is vanaf september 2022, voor 4 tot 5 dagen in de week. Je werkt hybride: deels vanuit huis en deels op kantoor. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Solliciteer direct en 'be part of more!'

Je kunt direct online solliciteren: https://www.werkenbijaswatson.nl/vacatures/afstudeerstage-human-resource-management-hrm-e102346

A.S. Watson Benelux

Wij zijn A.S. Watson Benelux, marktleider in health & beauty. Je kent onze winkelformules vast wel: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Je vindt ons in Nederland, België en Luxemburg.

A.S. Watson Benelux is onderdeel van A.S. Watson Group, 's werelds grootste internationale retailer in health & beauty. Wereldwijd heeft A.S. Watson ruim 15.700 winkels en 12 retailmerken. A.S. Watson Group maakt weer deel uit van het internationale concern CK Hutchison Holdings Limited.

We willen het elke dag nóg beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Dus kom maar op met je positieve energie en slimme ideeën en ‘be part of more!'

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022