Nu solliciteren

Samen geven wij ernstige zieke kinderen vertrouwen en kracht voor de toekomst. Door hun liefste wens te vervullen.

Functie Stagiair team Wens
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Hilversum
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 100
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiair(e) bij dit bedrijf werk je in een klein team met een uitdagend pakket aan taken en verantwoordelijkheden. Binnen dit team is ruimte voor je persoonlijke voorkeuren en de ruimte die je agenda geeft.

Een vervulling van een wens, een “Wish Journey”, gaat niet over een nacht ijs. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid zodat de wensvervulling een groot succes wordt voor het wenskind. We betrekken het wenskind en gezin bij de invulling van het wensproces om samen de allerliefste wens te realiseren. Om de realisatie van een Wish Journey mogelijk te maken is geld nodig. Er worden diverse evenementen georganiseerd en particuliere initiatieven gefaciliteerd om het vervullen van deze Wish Journeys financieel mogelijk te maken.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) binnen Team Wens organiseer en coördineer je de allerliefste wens van het wenskind. Je denkt vanuit de beleving van het kind, bent creatief en hebt oog voor detail. Je betrekt diverse betrokken partijen om tot de ultieme Wish Journey te komen. Je bent verantwoordelijk voor het programma, behoudt contact met leveranciers en hebt waar nodig contact met Make-A-Wish affiliates in het buitenland. Tevens zorg je voor bewaking van het budget en stel je voor alle betrokkenen een draaiboek samen. Door middel van het draaiboek en persoonlijk contact draag je de organisatie van de Wish Journey over aan de desbetreffende vrijwilliger die de wens zal uitvoeren. Je zal als stagiair(e) binnen Team Wens volledig meedraaien en alle dagelijkse voorkomende werkzaamheden rondom het wensproces uitvoeren. Uiteraard altijd onder begeleiding van je stagebegeleider.

Wat zijn je taken?

Gewenste profiel

De stagiair(e) voor team Wens die wij zoeken:

Wat bieden wij

Dit bedrijf biedt:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022