Nu solliciteren

Ontdek wat bouwkunde én bestaand vastgoed voor uitdagingen te bieden hebben!

Functie Technisch Vastgoedbeheerder
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Valkenswaard
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Werken met bestaand vastgoed, instandhouden én verduurzamen, is de grootste uitdaging voor de komende jaren.

Werkzaamheden

Je leert bij ons hoe een goede inspectie uit te voeren, een meerjarenonderhoudsvisie te ontwikkelen en hoe een verduurzaming aan te pakken. Maar ook zorg je ervoor dat een school op het juiste moment geschilderd wordt, het dak op een gezondheidscentrum vervangen en de kozijnen in een politiebureau vernieuwd.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je komt te werken in een vakgebied waar de komende decennia grote uitdagingen liggen te wachten, maar tegelijk in een bedrijf dat zijn werknemers meerwaarde geeft door ze zeggenschap te geven over hun dagelijkse werk, maar zeer zeker ook in het bedrijf zelf door de zeer ver gevorderde democratische aanpak, ook voor stagiaires.

Ben je dus niet vies van uitdagingen, hard werken en denk je dat er meer is dan alleen 'nieuwbouwprojecten' dan moet je toch eens een kop koffie komen drinken.

Treetops

Wij creëren thuisvesting
Je moet je thuis voelen. Waar je ook woont, werkt of leert. Als jij je niet prettig voelt in een omgeving waar je regelmatig verblijft, wil je daar weg of niet graag naar toe. Treetops is kind aan huis in de wereld van huisvesting en specialist in het creëren van plekken waar iedereen zich thuis voelt.

Dat doen we door scherp te focussen op de primaire gebruikers van het object. Zo willen basisschoolkinderen graag een veilige en inspirerende school om te leren en op te groeien en is een zorgcentrum prettig als er voldoende aandacht is voor ruimte en rust.

Organisaties die met bouw- of verbouwplannen rondlopen en het thuisgevoel voor hun gebruikers belangrijk vinden, doen een beroep op de (mensen)kennis, kunde en het inlevingsvermogen van Treetops.

Daarnaast is Treetops een perfecte en toegankelijke partner voor bedrijven en instellingen die het managen en onderhouden van hun panden graag uitbesteden aan een specialist met verstand van huisvestingszaken.

Goed samenwerken is een must want misverstanden zijn niet bevorderlijk voor het resultaat en het goede gevoel. Het is belangrijk om duidelijk te zijn, te weten wat je aan elkaar hebt. En hoewel we graag voor verrassingen zorgen, beperken we die bij voorkeur tot onze creatieve en innovatieve ideeën

Als u nu denkt: “Dit voelt goed en daar wil ik meer van weten.”, pak dan de
telefoon en bel Treetops: (040) 249 4311 en vraag naar Fred Rommens. Hij zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt met de aanpak van Treetops.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022