Nu solliciteren

Ondernemend en energiek talent gezocht in Haarlem!

Functie Ondernemende stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 150
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij sociaal met een oprechte interesse in mensen? Krijg je een kick van een gesloten deal of het opzetten van eigen social media campagnes? En ben jij op zoek naar een uitdagende, dynamische stage met veel verantwoordelijkheid? Dan is deze stage echt wat voor jou!

HiRO is een initiatief van Olympisch medaillewinnaar Ruben Houkes. Om ‘zijn’ sport judo in te zetten als belangrijk middel voor de bevordering van de motorische én sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Met als droom om vaste partner te worden van het onderwijs. En 1 miljoen deelnemers in 2030. Momenteel doen er jaarlijks 40.000 deelnemers mee. Ga jij samen met team HiRO de uitdaging aan om de onderwijsmarkt te veroveren?

Stageomschrijving

Bij HiRO kom je in contact met schooldirecteuren door middel van netwerken, telefoon en events. Jij bent een commercieel talent met affiniteit voor de onderwijsbranche. De stage wordt bepaald op jouw kwaliteiten en leerdoelen. Wil je je meer ontwikkelen in marketingcommunicatie? Dat kan! Of wil je juist leren verkopen? Bij ons geen gladde praatjes, wij geloven in wat we verkopen! Je zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk écht in gesprek komt met beslissers.  Je maakt acquisitie leuk, ook als het contact nog niet is gelegd. Jouw doel is om de missie van HiRO te verspreiden en om het programma te verkopen/communiceren binnen onderwijs en gemeenten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Jij bent aan het einde van de stage:

Wat bieden wij

Een plek in een ontzettend gezellig, jong en ambitieus team. Waarin jij echt als collega wordt opgenomen.\ Wij geloven in ‘work hard, play hard’. We starten de dag met 30 Seconds (ook online) en je zult regelmatig in een tafeltennis battle of potje FIFA verzeild raken als we weer naar kantoor mogen. HiRO deelt het kantoor met sportmarketingbureau 2Basics en MQ Scan. Elke vrijdagmiddag staat er een cocktail voor je klaar om de werkweek samen af te sluiten. Wij gaan regelmatig samen borrelen. Daar ontstaan onze leukste en beste ideeën. Jouw stagevergoeding bestaat uit €150,- per maand.\

Interesse?

Heb je interesse en kan je niet wachten om team HiRO te komen versterken? Stuur je CV en motivatie naar Julian Akkersdijk via Julian@schooljudo.nl.

Schooljudo BV

De eeuwenoude filosofie van het judo hebben wij omgezet in een moderne methodiek.* Om judo in te zetten als middel om te werken aan de fysieke, en sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind. Én aan de groepsdynamiek van een klas. Zeven belangrijke Schooljudo-waarden staan binnen een doorlopende leerlijn centraal: vertrouwen, samenwerken, respect, beheersing, weerbaarheid, discipline en heel veel plezier.

Met echte judomatten en complete Schooljudopakken toveren we de gymzaal van de school een periode om tot een dojo. Het hele schooljaar lang hebben leerkrachten toegang tot een online omgeving om zelf met de Schooljudo-waarden aan de slag te gaan. Dit schooljaar zijn wij actief op ongeveer 400 basisscholen, met ruim 40.000 kinderen.

*Schooljudo is door de landelijke erkenningscommissie interventies van Effectief Actief gecertificeerd als theoretisch goed onderbouwde interventie. Daarnaast draagt Schooljudo als Gezonde School-activiteit bij aan een Gezonde School.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022