Nu solliciteren

Stage bij marketingbedrijf in Heereveen!

Functie Commercieel marketing talent
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Heerenveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij waardevolle werkervaring opdoen in de marketing? In een professionele omgeving waarin de nieuwste methoden en technieken op het gebied van marketing worden toegepast? Ben je op korte termijn fulltime beschikbaar voor een stage? Lees dan snel verder, want dit zou voor jou wel eens een unieke kans kunnen zijn!

Werkzaamheden

Waar is die mooie stage dan?

Bij dit bedrijf, gevestigd in Heerenveen, wordt een omgeving geboden waarin jij jouw kwaliteiten en ambities tot uiting mag laten komen. Binnen beide bedrijven heerst een cultuur waarin wij resultaatgericht, sportief, nieuwsgierig en enthousiast zijn. Het is daarom belangrijk dat jij je kan vinden in deze kernwaarden.  

Met de strategieën van dit bedrijf bouwen we aan alle fasen van de reis die klanten doorlopen in het aankoopproces. Op verschillende manieren, met verschillende kanalen, werken we aan de zichtbaarheid en de vindbaarheid van de content die jij uitbrengt. Met dit bedrijf maken wij op een toegankelijke manier videocontent, die passend is bij de strategie van onze klant. 

En wat ga je daar zoal doen?

Je gaat volwaardig meedraaien in het team, waarbij je vakkundig én deskundig begeleid en gecoached wordt door marketeers, met ieder een eigen specialisme. Je krijgt te maken met verschillende klanten en dus ook verschillende doelgroepen. Wij geven jou de vrijheid om je commerciële denkvermogen tot uiting te laten komen. Een greep uit de werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wie en wat zoeken we precies?

Je vrienden en vriendinnen omschrijven je als een enthousiast en spontaan iemand. Je neemt initiatief en grijpt kansen, maar voert net zo makkelijk gegeven opdrachten uit. En verder:

Wat bieden wij

En wat krijg ik daarvoor terug?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022