Nu solliciteren

Leuke HBO marketing afstudeerstage bij Koning & Hartman in Delft

Functie Stagiair Marketing & Social Media
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Delft
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking MBO € 250,-bruto per maand • HBO€ 350,-bruto per maand • WO € 450,-bruto per maand
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is onderdeel van VINCI Energies. De oplossingen van dit bedrijf, business unit Industry Nederland, zijn een combinatie van producten, systemen, software en diensten, waarbij de klantvraag centraal staat. Door ons technologisch inzicht weten we hoe technologie nuttig toe te passen. Onze kennis zorgt daarin voor de meerwaarde voor onze klanten.

Onze business unit Industry NL bestaat uit 3 segmenten: Machinebuilders, Equipment Manufacturers en System Integrators. Onze mensen maken het verschil en daarom zijn we op zoek naar een Stagiair Marketing & Social Media.

Werkzaamheden

Is stagiair ga jij de afdeling ondersteunen en helpen met verschillende taken. Zo kan je jouw creativiteit bijvoorbeeld loslaten op het bedenken en creëren van content voor onze social media kanalen en campagnes, help je meebouwen aan onze nieuwe website, geef je een nieuwe layout aan onze offertes, etc.

Wij vinden het heel fijn dat je jezelf ontwikkelt en het beste uit jezelf haalt en daarvoor krijg je voldoende ruimte voor eigen inbreng. Als jij goede ideeën hebt, horen wij deze heel graag!

Gewenste profiel

Je gelooft in de kracht van samenwerking, net als wij. In deze veelzijdige rol ben je pro actief en schakel je makkelijk op verschillende niveaus.

Verder vragen wij het volgende: 

Wat bieden wij

Wij bieden een leerzame werkervaringsplek waar je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt. De stagevergoeding bedraagt 350 euro bruto per maand (naar rato, bij een werkweek van 40 uur).

Neem dan contact op met Isabelle Dengis via isabelle.dengis@koningenhartman.com of 06- 100 92 650 en hopelijk kunnen we jou binnenkort in ons team verwelkomen!

Koning & Hartman

Koning & Hartman is onderdeel van VINCI Energies. De oplossingen van Koning & Hartman, business unit Industry Nederland, zijn een combinatie van producten, systemen, software en diensten, waarbij de klantvraag centraal staat. Door ons technologisch inzicht weten we hoe technologie nuttig toe te passen. Onze kennis zorgt daarin voor de meerwaarde voor onze klanten.

Onze business unit Industry NL bestaat uit 3 segmenten: Machinebuilders, Equipment Manufacturers en System Integrators.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022