Nu solliciteren

Stagiair Graphic Design in Eindhoven!

Functie Ontwerper
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over de stage

Ben jij conceptueel sterk? Heb je oog voor detail en gevoel voor vorm, kleur en typografie? Bij ons mag je meewerken aan de meest uiteenlopende opdrachten. Denk aan het ontwikkelen van een complete visuele identiteit of een helder en slim webdesign, maar ook aan bijvoorbeeld het creëren van verpakkingen of animaties. Je krijgt goede persoonlijke begeleiding waarbij we kijken naar jouw individuele talenten en interesses.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een creatief bureau gespecialiseerd in brand identity en grafisch ontwerp. Met ons super (kleine) team van drie mensen werken we vol enthousiasme voor zowel bedrijven in de culturele en creatieve sector als voor overheden en non-profit organisaties. Bij dit bedrijf veranderen we complexe materie in eenvoudig, sprekend en krachtig design dat helder en duidelijk de boodschap communiceert. Begrijpelijk voor de doelgroep, en praktisch om mee te werken. Ons werk kun je hier bekijken: …sign

In het kort

Het betreft een stage van minimaal 32 uur per week en wij zouden het fijn vinden als je ten minste drie maanden kunt blijven. Startdatum en duur van de stage in overleg.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022