Nu solliciteren

Stagiair Warehouse gezocht in Utrecht!

Functie Stagiaire Warehouse
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een hands-on student die kan bijdragen aan de structuur binnen het magazijn van een wereldleider in printservices? Heb jij het liefst duidelijk overzicht en werk je secuur? Lees dan deze vacature voor Stagiaire Order Picker en solliciteer!

De organisatie

Sinds de oprichting in 1923 heeft dit bedrijf vastgehouden aan onze oorsprong: het vervaardigen van producten van superieure kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een solide reputatie in 82 landen wereldwijd, staan we wereldwijd bekend als fabrikant van drukpersen. Met het Europese hoofdkantoor in Utrecht is ons bedrijf gericht op het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten. Wij bieden totale printoplossingen voor de B2B-markt door de optimale combinatie van hardware- en softwaretechnologie├źn.

Werkzaamheden

Ons magazijn is de basis voor heel Europa, dat betekent dat je goederen binnen krijgt vanuit en verstuurd naar meerdere landen. Als stagiair werk je mee met de administratieve en operationele taken van de Warehouse Administrators. Voor deze stage zijn wij op zoek naar een MBO of HBO student. Als stagiair heb je affiniteit met IT systemen en vind je het leuk om in een dynamische en hectische omgeving te werken. Daarnaast overzie je processen en werk je gestructureerd.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022