Nu solliciteren

Marketing & Communicatie stagiaire gezocht!

Functie Communicatie medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Epe
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 395
Salaris opmerking Op basis van 32 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Marketing- en communicatiemedewerkers in spé: opgelet! Heb jij een vlotte pen, kennen social media geen geheimen voor jou en wil je graag aan de slag met online en offline media? Kies voor een stage bij de marketing- & communicatieafdeling van dit bedrijf! Een stage in de zorg is zelden zó van toegevoegde waarde geweest als nu.

Werkzaamheden

We geven je voldoende ruimte om jouw kennis bij ons in de praktijk te brengen. Onze marketing- & communicatieafdeling is als een spin in het web binnen dit bedrijf: we adviseren over en werken mee aan projecten, werkzaamheden en processen die de hele organisatie raken. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsmarktcommunicatie: samen met onze collega?s van HR halen we de allerbeste nieuwe (zorg)collega?s in huis zorgen we ervoor dat onze medewerkers blij en gezond blijven. Maar ook mag je volop meedenken over en meewerken aan verschillende mooie middelen: nieuwsbrieven (zowel intern als extern), een gloednieuw intranet voor alle collega?s, de websites, social media, flyers en brochures en ga zo maar door?

Kom jij stagelopen

Voor de periode van september 2022 tot en met januari 2023 hebben we plek voor een (meewerk) stagiair(e) die zich bij ons kan ontwikkelen ons een handje kan helpen bij een heel mooie klus. In het najaar hopen we namelijk een gloednieuw intranet voor dit bedrijf te lanceren! Een uitgelezen kans voor een stagiair(e) om mee te werken en te denken over bijvoorbeeld een overzichtelijke structuur, een aantrekkelijk design en steengoede teksten. Tegelijkertijd spelen er veel mooie ander projecten, zoals de komst van een nieuw clitportaal, het verwerken van een gloednieuwe huisstijl in offline middelen zoals brochures en ga zo maar door.

Wat ga je doen?

Gewenste profiel

Voor deze uitdagende en afwisselende meewerkstage zoeken we natuurlijk iemand die enthousiast en leergierig is. Verder zoeken we iemand ?

Wat bieden wij

Daar mag wat tegenover staan. Zo bieden wij jou:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022