Nu solliciteren

Opdracht Customer Journey bij dit bedrijf

Functie Stagiair(e) Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Nunspeet
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hou jij ervan om actief met collega’s in gesprek te zijn, communicatie kanalen te onderzoeken en het eenduidig te maken? Ofwel onze gehele reis die onze klanten doorlopen te onderzoeken en te verbeteren en hierover advies te geven. Lijkt het je gaaf om jouw uitgewerkte plan en advies in de organisatie te implementeren? Lees dan snel verder wat wij van jou vragen en wat wij jou kunnen bieden. En kom, als HBO 'Marketing & Communicatie' student, jouw afstudeeropdracht doen bij dit bedrijf Software Solutions bv in Nunspeet!

Werkzaamheden

Over dit bedrijf

Wij maken Enterprise Asset Management software met een ongeëvenaarde ROI die we aanbieden als SaaS applicatie. Hiermee vergroten onze klanten de grip op assets, realiseer een hogere uptime, beheers de kosten en creëer een veilige en gezonde werkomgeving. Bij dit bedrijf doen we er alles aan om onze software zo intuïtief en gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Standaard op maat voor onze klanten, modulair design en schaalbaar. Maar waarom dit bedrijf écht goed werkt, is omdat we er eerst goed voor gaan zitten. We gaan goed zitten voor de processen bij onze klanten. Dát is waarom dit bedrijf écht werkt.

Over dit bedrijf als werkgever

Werken bij dit bedrijf is een reis op zich. Onze drijfveer als werkgever is ervoor zorgen dat je werk aansluit bij jouw ambities en betekenis geeft aan jouw carrière. Werk dat gewaardeerd wordt door je collega's en je management.We willen dat je fantastisch bent in je werk. Daarom ondersteunen we jou met een gelukkige en gezonde werkcultuur, goede arbeidsvoorwaarden, persoonlijke ontwikkeling en sociale evenementen. We breiden onze internationale organisatie uit. Met ongeëvenaarde kennis en moderne software op het gebied van Enterprise Asset Management (EAM) bieden wij hoogwaardige diensten, training en ondersteuning aan onze klanten.

Wat ga je doen?

Je onderzoek gaat over de eerste moment dat de prospect met dit bedrijf in aanraking komt tot het laatste moment en alles daartussenin, denk aan hoe heeft men dit bedrijf gevonden, welke contactmomenten zijn er, implementatie, betalingen. En alles wat daartussen zit.

Concreet gaat het om;

We gaan graag met je in gesprek en staan open voor je vragen.

Gewenste profiel

Jij brengt met je mee:

Wat bieden wij

Ons aanbod:

Sollicitatie en proces

Als je denkt dat deze opdracht geschikt is voor jou en je studie, laat het ons dan weten door op de solliciteerknop te drukken. Van daaruit kijken we goed naar je cv en bij voorkeur ook naar je motivatiebrief. We nodigen je uit voor een telefoontje voor de eerste kennismaking en we zullen je informeren over de vervolgstappen.

Voor vragen: sollicitatie\@dit bedrijf.com of …

Ultimo

Wij maken Enterprise Asset Management software met een ongeëvenaarde ROI die we aanbieden als SaaS applicatie. Hiermee vergroten onze klanten de grip op assets, realiseer een hogere uptime, beheers de kosten en creëer een veilige en gezonde werkomgeving. Bij Ultimo doen we er alles aan om onze software zo intuïtief en gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Standaard op maat voor onze klanten, modulair design en schaalbaar. Maar waarom Ultimo écht goed werkt, is omdat we er eerst goed voor gaan zitten. We gaan goed zitten voor de processen bij onze klanten. Dát is waarom Ultimo écht werkt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-7-2022