Nu solliciteren

Uitdagende stage bij een projectontwikkelaar in Amsterdam!

Functie Assistent projectmanager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op dit moment hard aan het studeren en ben je op zoek naar een leerzame, maar ook vooral leuke stage? Doe jij een studie in de volgende richtingen; Vastgoed & Makelaardij of Commercieel bedrijfskunde met affiniteit voor vastgoed?

Dan zoeken wij jou!

Jij vraagt je nu natuurlijk af wat voor werkzaamheden je zult gaan verrichten, wat voor gewenst profiel wij graag zien en wat wij doen.

Functieomschrijving

Als Stagiair(e) bij ons houd je je met name bezig met het assisteren van onze projectmanagers, de acquisitie van nieuwe locaties en waar nodig het ondersteunen van andere collega’s. Daarnaast ga je veel tijd doorbrengen met ons huisvestingsconcept LAYERS. Na verloop van tijd zal je verantwoordelijkheid dragen voor verschillende werkzaamheden binnen ons bedrijf. Kortom, je dag is zeer divers en je zal je zeker niet gaan vervelen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met vastgoed en hier later ook mee verder wil. Wij zoeken iemand die van aanpakken houdt en initiatief neemt. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je een commerciële instelling.

Verder herken je je in het volgende profiel:

Over ons

RVE is een zelfstandige private investeerder met een focus op value add vastgoed. Het is een jong bedrijf met een indrukwekkende trackrecord, opgebouwd met de aankoop van woningen, bedrijfspanden, kantoren en onroerend goed in specifieke marktsegmenten als herontwikkeling en grond, zowel single assets als portefeuilles.

Daarnaast hebben wij onlangs een nieuw concept gelanceerd genaamd LAYERS. LAYERS is een nieuw huisvestingsconcept. Met LAYERS creëren wij flexibele ruimtes in de Randstad voor jouw onderneming in een community van hardwerkende en creatieve ondernemers. (…yers-…)

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lijkt dit jou wat en sluit het gewenste profiel goed bij jou aan? Dan zien wij graag jou CV en motivatiebrief tegemoet!

RVE Vastgoed

RVE is een zelfstandige private investeerder met een focus op value add vastgoed. Het is een jong bedrijf met een indrukwekkende trackrecord,
opgebouwd met de aankoop van woningen, bedrijfspanden, kantoren en onroerend goed in specifieke marktsegmenten als herontwikkeling en grond, zowel single assets als portefeuilles.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022