Nu solliciteren

Online Marketing meewerkstage in Haarlem

Functie Online Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zit jij in het tweede of derde jaar van je HBO- of WO-opleiding? Heb jij affiniteit met online marketing en wil je bijdragen aan de online groei van onze klanten? Wil jij werken bij een bedrijf met een hecht team met een kans om na de stageperiode hier te blijven werken? Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar een online marketing stagiair! Bekijk de volledige vacature op ….

Werkzaamheden

Als online marketing stagiair bij dit bedrijf ondersteun jij het Growth-team met het opzetten en optimaliseren van verschillende campagnes, bijvoorbeeld via Google Ads of social media. Verder zijn SEO en data-analyses belangrijke onderdelen van je werkzaamheden. Hiervoor werk je samen met diverse collega’s die zich bezighouden met design, development, content creation en influencer marketing. Ook leren we je alles over andere belangrijke onderdelen van het vak, zoals dashboarding, programmatic advertising en marketing automation. Daarnaast is er natuurlijk genoeg ruimte om aan je onderzoeksopdracht te werken.

Gewenste profiel

Je bent

Je hebt

Je kan

Wat bieden wij

Dit bedrijf is aan het groeien, en daar kun jij deel van uitmaken. Dat betekent dat je een een belangrijke rol hebt in ontzettend veel toffe en uitdagende projecten. Bij ons krijg je goede begeleiding van meerdere specialisten en de mogelijkheid om je Google-certificaten te behalen.

Daarnaast bieden wij jou:

Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze toffe stage. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Endeavour

Endeavour is de meest toonaangevende digital agency van Haarlem met drie prachtige locaties in het centrum van de stad. Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing. Van merkstrategie tot creatieve campagnes, van influencer marketing tot webdesign en van videoproducties tot in-house development specialisten; Endeavour faciliteert het complete pakket.

Stage lopen bij Endeavour betekent werken bij een organisatie die jouw professionele ontwikkeling voorop stelt. We organiseren regelmatig kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Daarnaast mogen we graag samen borrelen of een feestje vieren met elkaar.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022