Nu solliciteren

Enthousiaste Technische Engineer stagiair(e) gezocht!

Functie Technisch Engineer of Technische Bedrijfskundige
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Soest
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Komen we samen altijd uit!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij opzoek naar de leukste stageplek van Nederland? Kom gerust bij ons langs voor een hapje en een drankje!

Jouw taken:

Werkzaamheden

In het algemeen kun je bij ons doen waar je eigen interesses liggen. Van installaties of opnames op locatie, tot en met aanvragen en offertes uitsturen naar de eindklant. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en ook voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je zult vele gesprekken voeren met klanten en leveranciers. Zo kan je ook je eigen communicatie skills sterk ontwikkelen. Onze techniek bestaat voornamelijk uit laagspanning systemen. Wij gebruiken verschillende type bekabeling en systemen tijdens onze projecten.

Gewenste profiel

Een werknemer heeft vanuit ons perspectief de volgende eigenschappen in huis:

Wat bieden wij

Wij zijn een jong team die graag leuke dingen doet met elkaar. Doordat wij nog niet zo lang bestaan heb je veel doorgroeimogelijkheden en wellicht een toekomstige aanstelling tot een vast contract. Daarnaast zul je ervaren dat het werk onwijs leuk is en je dagen zo voorbijvliegen.

Tot snel!

IntercomDirect B.V.

IntercomDirect is een snel groeiende speler op het gebied van professionele intercomsystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in het leveren, installeren, onderhouden en repareren van alle mogelijke intercomsystemen.

Daarnaast zijn wij sterk in camerasystemen, toegangscontrole, postkasten en draadloze deurbellen. Onze webshop voorziet in een ruim aanbod van eenvoudig te installeren intercoms en deurbellen.

Onze technische dienst richt zich op het installeren, onderhouden en vervangen van de complexere systemen. Of het nu gaat om een traditioneel bekabelde intercom of een compleet toegangscontrolesysteem; voor ieder project hebben wij de juiste kennis in huis.

Service, een goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie staan bij ons op nummer één. Zonder tevreden klanten geen succesvol bedrijf. Mede door onze klantvriendelijke aanpak groeien wij snel. Dat maakt ons trots op onze gerealiseerde projecten, en op onze trouwe klanten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022