Nu solliciteren

Camper travel app van Europa: Campercontact

Functie Creatieve social media specialist
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Soesterberg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Campercontact, hét online platform (web & app) voor de Europese camperaar, is haar marktleiderschap internationaal aan het vergroten. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste en slimme stagiair om het Campercontact team de ondersteunen om onze groeiplannen waar te maken. Met Campercontact kunnen camperaars overal in Europa een camperlocatie vinden die voldoet aan hun persoonlijke wensen. De app Campercontact is de onmisbare reisgenoot voor iedere campertrip! Campercontact is het internationale label van de dit bedrijf (Nederlandse Kampeerauto Club), dé autoriteit binnen de camperwereld. Campercontact vormt een belangrijke groeipijler in het strategisch plan van de komende jaren voor de dit bedrijf. Wij hebben de ambitie om voor 2030 alle camperaars wereldwijd met Campercontact te bereiken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Campercontact is onderdeel van de NKC, een organisatie met een open, informele, ondernemende cultuur waar medewerkers de ruimte en mogelijkheden krijgen om zich verder te ontwikkelen.

Reageren?

Denk je dat dit stage profiel goed bij jou past? Dan hopen we dat je solliciteert. Dat kun je doen door jouw motivatie en CV te sturen naar HR - Anoushka Helsdingen a.helsdingen@nkc.nl of bij vragen 06-24334981). Heb je inhoudelijke vragen? Mail dan naar Jorian Keij via j.keij@nkc.nl.

NKC

De NKC is hét consumentenplatform voor camperaars. We geven het magazine Kampeerauto uit, verkopen / adviseren verzekeringen, we organiseren evenementen, reizen, bieden camperroutes aan en geven de app Campercontact uit. Camperen - bij ons is dat een werkwoord - is uitermate populair. De laatste drie jaar is het aantal leden en verzekerden van de NKC hard gegroeid. Ook onze app Campercontact groeit explosief meer dan 500.000 gebruikers in Europa.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022