Nu solliciteren

Stagiaire vastgoedontwikkeling gezocht in Amsterdam!

Functie Vastgoedontwikkelaar
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij meebouwen aan een gezonde en levendige stad? En werkervaring opdoen in alle fases van projectontwikkeling? Dat kan bij dit bedrijf! Wij zijn opzoek naar getalenteerde en gemotiveerde stagiaires om ons dynamische team in 2022 te komen versterken.

Wie is dit bedrijf?

Dit bedrijf realiseert positieve verandering die de stad verder brengt. Als Amsterdamse projectontwikkelaar ontwikkelen wij projecten die verder reiken dan de vierkante meters waarop ze zijn ingetekend maken. Wij hebben oog voor de omgeving en ontwikkelen op eigen initiatief of voor partijen die geen ontwikkelapparaat hebben. We hebben een groot netwerk en goede contacten op bestuurlijk en ambtelijk niveau. Hierdoor kunnen we snel schakelen en projecten haalbaar maken. 

Wat kun je bij ons leren?

Als stagiair bij dit bedrijf krijg je een kijkje in de wereld van projectontwikkeling. In dit kleine bedrijf krijg je als stagiair alles mee van het vak. We werken aan diverse projecten die zich in verschillende fases van ontwikkeling bevinden; van acquisitie tot aan omgevingsvergunning en meer. We hebben tevens een in-house architectenbureau dat voor een leuke kruisbestuiving zorgt en waarmee je één op één kan werken aan schetsen om de financiële haalbaarheid te toetsen.

Werkzaamheden

In overleg stem je je stage- of onderzoeksopdracht af en kijken we samen welke diverse werkzaamheden/onderzoeken je op je zou kunnen nemen, afhankelijk van de projecten die op dat moment spelen. Denk hierbij aan het meedenken over woonconcepten, het maken van planningen voor de verschillende fases, het meekijken bij de juridische kant van ontwikkeling, het toetsen van kavels voor nieuwe acquisities, het omschrijven van technisch bestek, meedenken over corporate marketing en projectcommunicatie etc. Bij ons kun je het verschil maken!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022