Nu solliciteren

HR-stagiair(e) | HBO | Naarden | Een stage bij een ondernemende en energieke organisatie!

Functie HR-stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Naarden
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2023
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350 - 549
Salaris opmerking Stagevergoeding + een extra vergoeding voor afronden van projecten
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende HR-stage waar geen dag hetzelfde? Sta jij te springen om vanaf september onderdeel te worden van ons dynamische team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze HR-stagiair(e) die ons team komt versterken.

Werkzaamheden

Tijdens je stage als HR-medewerker ben je echt onderdeel van het team. Je krijgt de kans om veel te doen en te leren. Er is veel ruimte tot persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Je komt te werken in een dynamisch en jong team waar je deel uit gaat maken van de HR-afdeling. Ons HR-afdeling is een klein en hecht team, waardoor je alle aspecten van HR onder ogen krijgt.

Verder ga je de volgende werkzaamheden doen:

·         Werving & selectie;\ ·         Ziekteverzuim, opleidingsplannen en personeelsadministratie\ ·         Het opzetten en uitvoeren van doelgroepgerichte (online) wervingscampagnes;\ ·         Je gaat alle facetten leren van HR- en recruitment.\ ·         Je wordt uitgedaagd om mee te denken over onze dagelijkse processen en lopende HR projecten;\ Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen. We kijken samen wat je graag wilt leren en hoe wij daaraan kunnen bijdragen.

Gewenste profiel

Dit zien we graag terug in onze nieuwe teamgenoot

Om onderdeel te worden van ons enthousiaste team moet je natuurlijk even enthousiast zijn als onszelf! Daarnaast moet je een grote lading positieve energie bevatten. Ook ben je een echte aanpakker, gestructureerd en gastvrij. Je denkt probleemoplossend mee en steekt ook graag de handen uit de mouwen.

Daarnaast zien we graag het volgende terug

·         Je zit in het tweede, derde of vierde jaar van je hbo-opleiding op het gebied van Human Resource Management;\ ·         Je vindt het geen probleem om naar Naarden te reizen;\ ·         Je vindt het fijn om in een jong en dynamische werkomgeving te werken.

Wat bieden wij

Dit hebben wij jou te bieden:

Over Hello Professionals

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT-vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Hello Professionals

Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers. Hierbij kun je zelf kiezen voor de werving oplossing die op dat moment het beste binnen je organisatie past; tijdelijk inhuren op basis van detachering, uitzenden, overname na een periode van inhuren of direct in vaste dienst.

Met een groot netwerk in ICT professionals weten wij snel de beste match te maken. Dit doen we vanuit de filosofie dat de Learnability van medewerkers en de cultuurmatch de belangrijkste succesfactoren zijn voor een langdurig dienstverband.

Onze missie
Hello Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. En dat doen we met volle energie voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever.
Daarom kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken bij klanten en in de carrière van professionals.
Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies.
Wij staan voor een duurzame, kwalitatieve samenwerking die altijd gericht is op de lange termijn.

https://hello-professionals.nl/

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023