Nu solliciteren

MBO/HBO-stage of afstudeerproject E-bikes & E-scooters

Functie Medewerker Sales
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Groningen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Laten we ons eerst even voorstellen:

Wij zijn dit bedrijf en dé leverancier voor professionele elektrische bezorgscooters en bezorgfietsen voor maaltijdbezorgingen in Nederland. Deze voertuigen leveren wij op basis van operationele lease aan bedrijven zoals New York Pizza en Domino’s Pizza. Onze scooters en fietsen worden geleverd inclusief onderhoud en 100% mobiliteitsgarantie zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van een goed werkend voertuig.

Werkzaamheden

Wat ga je doen:

Tijdens je stage bij Dit bedrijf werk jij mee aan het onderhouden en uitbreiden van contacten binnen de organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor nieuwe klanten en adviseert hen telefonisch of op locatie over onze producten en stelt alles in het werk om orders binnen te halen. Tevens zorg je voor de administratieve afhandeling van deze orders middels het opstellen en beheren van de leasecontracten. Wij zijn op zoek naar een vlot en ambitieus iemand met een commerciële instelling!

Werkzaamheden:

Gewenste profiel

Word jij onze nieuwe Stagiair?

Super, we zien je sollicatie heel graag tegemoet! Reageer op deze vacature met jouw motivatiebrief + CV en overtuig ons dat jij onze nieuwe stagiair bent.

Elveco

Wij leveren professionele elektrische bezorgscooters en bezorgfietsen voor maaltijdbezorging. Deze voertuigen leveren wij op basis van operationele lease aan bedrijven zoals New York Pizza en Domino’s Pizza. Onze scooters en fietsen worden geleverd inclusief onderhoud en 100% mobiliteitsgarantie zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van een goed werkend voertuig.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022