Nu solliciteren

Stagiaire Grafische vormgeving gezocht bij dit bedrijf!

Functie Grafisch / media vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Elburg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Mediavormgever houd jij van beelden. Jij weet hoe de boodschap van je opdrachtgever het beste naar voren komt. Je gaat online en offline advertenties en flyers maken, websites vormgeven en huisstijlen creëren. Kortom een creatieve, leerzame en veelzijdige stage.

###dit bedrijf### Wij zijn een jong en ambitieus communicatiebureau in Elburg (GLD). We groeien hard en om die reden op zoek naar talentvolle vormgever. Vanwege flexibele omgang met de medewerkers, wordt er wel van je verwacht dat je met deze verantwoordelijkheid kan omgaan. De "teamspirit" is hecht en successen worden dan ook samen gevierd.

###Uitingen creëren### Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van uitingen, kan concepten en ideeën aan de hand van een briefing naar inspirerende, activerende ontwerpen omtoveren. Door de wisselende werkzaamheden is het nodig dat je goed kunt plannen en gestructureerd werkt.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij deze creatieve student en vind je het leuk om bij een jong en groeiend communicatiebureau te werken? Stuur ons dan even een mail naar jaap@bureauhanze.nl

Bureau Hanze

Wij zijn een jong en ambitieus communicatiebureau in Elburg (GLD). We groeien hard en om die reden op zoek naar talentvolle vormgever. Vanwege flexibele omgang met de medewerkers, wordt er wel van je verwacht dat je met deze verantwoordelijkheid kan omgaan. De "teamspirit" is hecht en successen worden dan ook samen gevierd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022