Nu solliciteren

Startup: Leuke HBO/WO Marketing Communicatie stage in Amsterdam

Functie Marketing / Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over dit bedrijf

Dit bedrijf's missie is om de restaurants in Nederland duurzamer te maken door milieu- en sociaal bewuste restaurants en consumenten met elkaar te verbinden, door het aanbieden van:

Wij geven prioriteit aan het verminderen van voedselverspilling en het teruggeven aan lokale gemeenschappen door gebruik te maken van overschotten die anders zouden worden verspild, om voedselonzekerheid te bestrijden.

Wij binden duurzaam restaurant en consument door middel van ons platform. Consumenten kunnen hierop zoeken naar restaurants die duurzaam zijn, of de ambitie hebben om dat te worden. De consument kan bij deze restaurants een bestelling plaatsen, welke kan worden bezorgd of afgehaald, of een reservering maken.

Dit bedrijf heeft voor het uitvoeren van haar missie het MKBIdee 2021 project gewonnen.

Dit is dus een leuke kans om jezelf te ontwikkelen bij een startup in Amsterdam. Wij zoeken een Marketing Communicatie Stagiair(e).

Werkzaamheden

Als Marketing Communicatie Stagiair(e) bij dit bedrijf word jij verantwoordelijk voor de marketing en communicatie richting de consumenten (B2C). Je gaat onze Social Media strategie finetunen en uitvoeren. Dit doe jij door zo veel online content te bedenken en te ontwikkelen. De content wordt door middel van Social Media en blogs verspreidt.

Verder kunnen er bepaalde Growth Hacking technieken worden toegepast door jou in samenwerking met het team. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal, zo zul je trainingen krijgen, 1-op-1 feedback gesprekken en de vrijheid om je eigen ideeën naar voren te brengen en uit te voeren.

Omdat wij een startup zijn, ga jij veel samenwerken met het vaste team mensen op kantoor. Hierdoor ontwikkel je meer dan alleen je marketing skills. Je maakt echt de bouw van een bedrijf vanaf het live-gang moment mee.

Gewenste profiel

Hier gaat jouw hart sneller van kloppen:

Je draait je hand niet om voor het maken van zowel content als het design hiervan

Dit ben jij

Ervaring met Adobe Creative Cloud of soortgelijke programma’s is niet vereist, maar wordt wel gewaardeerd

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022