Nu solliciteren

Een veelzijdige stageplek voor een Office Supporter!

Functie Office support / administratief
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree
Locatie DELFGAUW
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Het wordt een leerzame stage. Je krijgt alle ruimte om je doelen te behalen en je leert van alles op administratief gebied, over office support en zelfs met marketing-communicatie kun je helpen bij toffe acties.

Werkzaamheden

Waar ga je je mee bezig houden?

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Voel je vooral heel welkom en heb je vragen? Stel ze gerust.

Groet, Joke Brons namens ons Team

ZF Services Nederland B.V.

ZF is een wereldwijd toonaangevend technologieconcern op het gebied van de automotive industrie en laat voertuigen zien, denken en handelen. De onderneming is met 153.522 medewerkers vertegenwoordigd op ongeveer 260 locaties in bijna 41 landen. In 2020 behaalde ZF een omzet van 32,6 miljard euro. In de vier technologiedomeinen Vehicle Motion Control, Integrated Safety, Automated Driving en Electric Mobility biedt ZF uitgebreide oplossingen voor gevestigde autofabrikanten en nieuwe opkomende transport- en mobiliteitsaanbieders. Met haar producten draagt het bedrijf bij aan het verminderen van emissies en het beschermen van het klimaat.

De ZF Aftermarket divisie heeft en breed product- en serviceaanbod, geavanceerde connectiviteitsoplossingen voor digitaal mobility management en een wereldwijd servicenetwerk voor het ondersteunen en verbeteren van de prestaties en efficiëntie van alle voertuigtypes gedurende hun hele levenscyclus. De aftermarketorganisaties van het bedrijf, waar ZF Services Nederland deel van uitmaakt, zijn zowel architect als pacemaker voor de Next Generation Aftermarket en dé partner voor wagenpark- en aftermarket klanten wereldwijd. ZF Services Nederland, gevestigd in Delfgauw, is dé aftermarket organisatie voor de Nederlandse markt. Naast complete units levert ZF ruil-, vervangingscomponenten, onderdelen en onderhoud- en reparatieservice voor vrijwel alle ZF-producten en sommige non-ZF-producten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022