Nu solliciteren

Uitdagende PR & Marketing stage bij de leukste theaterproducent in Amsterdam

Functie Assistent PR & Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Bruto vergoeding per maand, op basis van een fulltime stage.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je GEK op theater?

Ben je op zoek naar een stageplek waar je indruk kunt maken met jouw ideeën en creativiteit?

Toon je initiatief en heb je lef?

En ben je daarnaast ook nog spontaan, leergierig en enthousiast?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe (meewerk)stagiair op de afdeling PR & Marketing!

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe (meewerk)stagiair op de afdeling Publiciteit & Marketing!

Het komende half jaar brengen wij twee grote zaal-productie naar de theaters. Jij bent betrokken bij alles rondom de publiciteit van de voorstelling, waaronder ook de première in december. Daarnaast zijn we impresariaat van artiesten als Plien & Bianca, Andries Tunru, Damn Honey, Zoutmus en Aaf Brandt Corstius en zal je ook werkzaamheden voor hen uitvoeren.

Je bent betrokken bij de verschillende facetten rondom de campagnes van onze voorstellingen – met als doel zoveel mogelijk bezoekers naar onze voorstellingen te trekken – en krijgt veel vrijheid om eigen initiatieven te nemen. Je denkt actief mee over campagnes, (kortings)acties, content en andere manieren om de voorstellingen landelijk en publiciteit onder de aandacht te brengen, met als doel de theaterzalen te vullen. Dit houdt in dat je veel contact hebt met theaters in het hele land, journalisten en artiesten. Je krijgt veel vrijheid om eigen initiatieven te nemen en je werkt nauw samen met de PR- en marketingmedewerkers.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bos Theaterproducties

Bos Theaterproducties is bekend van haar award-winnende en succesvolle producties als Single Camping, reeks van Hendrik Groen, Chez Brood, Amandla! Mandela, Dangerous Liaisons en de vlijmscherpe en spraakmakende voorstellingen van DE VERLEIDERS.

Door haar vernieuwende producties en breed scala aan artiesten is Bos Theaterproducties, bijna 30 jaar geleden opgericht door Inge Bos, niet meer weg te denken uit het Nederlandse theaterlandschap. Met haar ambitie, vakmanschap en kwaliteit weet Bos ieder seizoen compleet nieuw ontwikkelde Nederlandse theaterproducties te maken, waarbij het aanspreken van een breed en nieuw publiek een grote drijfveer is. Dat doen ze vaak samen met spraakmakende regisseurs, hedendaagse toneelschrijvers en getalenteerde acteurs. Van aanstormende talenten tot gevestigde namen als Pierre Bokma, Nina Spijkers, Jibbe Willems, Stephanie Louwrier en Beau Schneider.

Naast producent is Bos het impresariaat van een indrukwekkende en diverse groep artiesten. Plien & Bianca, NUHR en Yentl en de Boer zijn begonnen bij Bos en inmiddels uitgegroeid tot gevestigde namen. Bos investeert in jonge artiesten, zo worden aanstormende artiesten als Lisa Loeb, Zoutmus, Peter van Rooijen, Damn Honey en Andries Tunru vertegenwoordigd door Bos Theaterproducties.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022