Nu solliciteren

Designen, editen, social media, creatieve campagnes bedenken en evenementen organiseren. Dit doe je allemaal bij dit bedrijf!

Functie Stagiaire Online Marketing & Communicatie medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Capelle aan den IJssel
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een creatieveling die houdt van het bedenken en designen van pakkende visuals en het meedenken aan strategische marketingcampagnes voor social media? Houd jij van een veelzijdige functie, nauwkeurig te werk gaan en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Tijdens jouw stageperiode ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van de mooiste en meest opvallende content en weet je de aandacht te trekken met jouw creatieve ideeën. Je zorgt samen met het marketing team dat dit bedrijf zo goed mogelijk op de kaart komt te staan. Alle uitingen die jij bedenkt en schrijft kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld onze social mediakanalen en website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het interviewen van klanten en medewerkers waaruit je een wervende en boeiende tekst schrijft, het schrijven van blogs en het bedenken en maken van professionele video content. Jouw creativiteit kent geen grenzen en wij geven jou dan ook de vrijheid om jouw eigen ideeën op te brengen, deze content (tekst/foto/video) te maken en te plaatsen. Zorg ervoor dat je met trots jouw resultaten kan laten zien die uiteindelijk bijdragen aan de groei van de naamsbekendheid en betrokkenheid van potentiële nieuwe collega’s en klanten.

Wat ga je onder andere doen?

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Quality

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022