Nu solliciteren

Commerciële stage in hartje centrum

Functie Recruitment stage met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij een kijkje nemen achter de schermen bij een Startup? Wil je leren wat er komt kijken bij ondernemen en recruitment, terwijl je ook je eigen skills verbetert? Met een kantoor op de P.C. Hooftstraat is het in ieder geval geen enkele dag saai!

Wij richten ons als recruitmentbedrijf op de Data markt. Data wordt ook wel een het nieuwe goud van de 21ste eeuw genoemd. Het is een zeer snel groeiende markt, die voorop loopt in het IT landschap. Met ons bedrijf adviseren en helpen onze klanten zoals Eneco, Rabobank en Nike bij het vinden van de juiste kandidaat op de juiste plek binnen de organisatie.

Dit bedrijf is een jong en hecht bedrijf en deelt het kantoor samen met twee andere Startups in de zelfde branche. Hierdoor hangt er een heel energieke sfeer en is er naast hard werken ook veel ruimte voor gezelligheid.

Werkzaamheden

\ Wij zoeken een stagiair die zich voornamelijk zal focussen op recruitment. Je krijgt goede, persoonlijke begeleiding door een van de professionals en zal al snel veel eigen verantwoordelijkheid hebben. Er zijn ook verschillende opties voor het schrijven van een mooie scriptie/onderzoek.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022