Nu solliciteren

Afwisselende hbo stage in uitzendbranche in het centrum van Berkel en Rodenrijs!

Functie Intercedent
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Berkel en Rodenrijs
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je sociaal, enthousiast, volg jij een hbo-opleiding en ben je op zoek naar een afwisselende stage? Kom stage lopen bij ons!

Werkzaamheden

Wil jij meedraaien in een leuk team dat zich bezighoudt met alles wat jij je maar kan voorstellen bij het werk op een vestiging van een uitzendbureau? Dan moet je bij dit bedrijf zijn, het grootste uitzendbureau voor het MKB. Gedurende je stageperiode ondersteun jij Liselotte, Sibel en Hélène op de vestiging in Berkel en Rodenrijs. Zij leren jou graag alle kneepjes van het vak. Leren, veel verantwoordelijkheid en doen, daar draait het om bij een stage bij Luba!

Jouw stageplek is op de vestiging in Berkel en Rodenrijs. Vanaf jouw werkplek loop je gemakkelijk even het centrum in, we zijn centraal gevestigd. Veel tijd om rond te hangen heb je niet, want er valt veel te leren! Jij draait volledig mee als intercedent. Je gaat aan de slag met het schrijven van vacatureteksten, het searchen van kandidaten, het verwelkomen van bezoekers, beheren van mailboxen en het voeren van uitgebreide kennismakingsgesprekken.

Jij vindt het leuk om mensen beter te leren kennen en hen te helpen aan een mooie baan. Je bent bekend met social media en vindt het leuk mee te denken met de collega’s hoe we social media nog meer in kunnen zetten. Je bent echt onderdeel van het team en wordt tegelijkertijd goed begeleid tijdens jouw stageperiode. Hebben we je al overtuigd?

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Luba Lansingerland

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022