Nu solliciteren

Social Media en Strategie Kanjer gezocht bij dit bedrijf in Rotterdam!

Functie Stagiair Multimedia / Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 375
Salaris opmerking Opleiding / Kennis / Stage uren zal dat op maximaal 375,= euro per maand komen.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Social Media kanjer. Iemand die helemaal in zijn/haar element is met het (door)ontwikkelen en uitvoeren van onze Social Strategie. Een super kans om jezelf verder te ontwikkelen en samen met ons te werken aan de volgende stap in zichtbaarheid en Social content. Word je hier blij van dan hebben we een Match!!

Werkzaamheden

Onze Social Strategie verder uitwerken en implementeren via onze kanalen om zo onze groeidoelstellingen waar te maken. Je werkt in een klein team maar bent zelfstandig bezig met jouw opdracht.

Het omzetten van Social Strategie doelstellingen in content.

Gewenste profiel

Je bent goed in het schrijven van pakkende teksten. Daarnaast voel je je als een vis in het water met Instagram en Facebook. Je kunt werken met Canva / Trello en bent super creatief.

Wat bieden wij

Je werkt in één van de coolste kantoren van Nederland, de van Nellefabriek. Daarnaast ga je werken in een klein / flexibel team dat in de Benelux verantwoordelijk is voor de marketing en verkoop van brilmonturen en zonnebrillen van super coole merken zoals: Scotch & Soda, Jaguar, etc.

Menrad Nederland BV

Menrad Nederland BV is een Optiekgroothandel die al 50 jaar actief is op de Nederlandse en Belgische Optiekmarkt.
Via ons Nederlandse verkoopkantoor verzorgen wij de distributie, marketing en aftersales van de brillen en zonnebrillen uit ons uitgebreide merkenportfolio.
Nl. Menrad, Jaguar, JOOP!, Morgan de Toi, Scotch & Soda, REVO, Blueberry, MAJE en Bogner.
Dagelijks streven wij ernaar om in alle facetten van onze bedrijfsvoering onze kernwaarden te realiseren: "Design, Kwaliteit en Betrouwbaarheid".
Als Nederlands verkoopkantoor zijn wij onderdeel van het Duitse "Menrad the Vision". Een distributie en productie bedrijf van hoogwaardige Eyewear producten met een historie van meer dan 125 jaar. Wereldwijd werken er dagelijks meer dan 1000 mensen in onze verkoopvestigingen en productie faciliteiten om er voor te zorgen dat ons hoogwaardige product zijn weg naar de eindconsument vindt. Dit met als uitgangspunt: Design, Quality, Reliability.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022