Nu solliciteren

Stagiair Social media | Content creatie gezocht bij dit bedrijf in Beverwijk!

Functie Stagiair Social media | Content creatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Beverwijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij nou altijd bezig met social media: Pinterest borden, TikTok filmpjes, Instagram stories & reels. Houd jij van schrijven en creatief bezig zijn met beeld en tekst? Wil jij weten wat het inhoudt om in de e-commerce wereld te werken en ben jij opzoek naar een leerzame social media stage of content marketing stage met verantwoordelijkheid? Dan ben jij de social media & content creatie stagiair die wij zoeken!

Tijdens deze hbo stage of mbo stage ga jij met social media en content creatie aan de slag. Jij creëert teksten voor onze website, ontwerpt nieuwsbrieven, schrijft blogs en gaat mee op fotoshoots voor social media. Jij duikt in de algoritmes van onze social media kanalen en daarnaast werk jij in een klein marketing team waar jij veel verantwoordelijkheid krijgt tijdens het stage lopen. Jij ondersteund het team met de dagelijkse marketing werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Wij zijn dit bedrijf, een innovatief schoenen bedrijf met de basis en fundering van een authentiek familiebedrijf. Dit bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar (!) en verkoopt al generaties lang schoenen in het midden en hoog segment. Met 16 winkels door heel Nederland en een grote webshop hebben wij voor iedereen de perfecte schoen. Naast schoenen neemt het aanbod in accessoires (tassen, riemen en onderhoud) en kleding steeds meer toe. Als social media en content creatie stagiair werk jij binnen het webteam: een klein team dat volledig zelfstandig opereert. Samen zorgen wij ervoor dat dit bedrijf hard groeit!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een leuke werkplek op ons hoofdkantoor in Beverwijk. Als stagiair maak jij deel uit van ons enthousiaste en ambitieuze webteam. Tijdens de stage krijg jij goede begeleiding en is er voor jou de ruimte om te ontdekken welke richting marketing jij op wil, zoals bijvoorbeeld social media marketing. Er is ruimte voor jouw inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Als vergoeding bieden wij een marktconforme stagevergoeding per maand.

Solliciteer!

Herken jij jezelf in de bovenstaande punten? Dan hebben wij een super leuke stage voor jou! Solliciteer direct en stuur een mail met jouw motivatie en cv naar webteam@shuz.nl. Voor vragen over andere stage vacatures op mbo niveau of andere stage vacatures op hbo niveau, neem vooral contact op via bovenstaand e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld!\

SHUZ

Wij zijn SHUZ. Een innovatief schoenen bedrijf met de basis en funding van een authentiek familiebedrijf. SHUZ bestaat bijna 100 jaar (!) en verkoopt al generaties lang schoenen in het midden en hoog segment. Met 18 winkels door heel Nederland en een grote webshop hebben wij voor iedereen de perfecte schoen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022