Nu solliciteren

Online Marketing stage (HBO) bij dit bedrijf (omgeving Rotterdam)

Functie Online Marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Capelle aan den IJssel
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar een content creator met online marketing skills.

Houd jij van schrijven en in het specifiek over fashion? Ben je creatief zonder het commerciële uit het oog te verliezen? Wij zijn op zoek naar leergierige types die graag stage willen lopen in een jong en professioneel team! Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We bieden jou een uitdagende en inspirerende stage in een van de meest ambitieuze en innovatieve modemerken van Nederland. De stage biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met online marketing & copywriting binnen de fashion branche.

Bij dit bedrijf heerst een prettige en informele werksfeer en is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons ook de kans om je generieke kennis van online marketing te vergroten. Je zult volwaardig mee draaien in een team van collega’s die allen openstaan voor nieuwe ideeën.

Liever e-commerce breed opgeleid worden?

Naast een stage online marketing, hebben we ook altijd plek voor goede hands-on stagiair(e)s die beseft hoe belangrijk product en content zijn voor onze digitale kanalen. Zo ben je het ene moment bezig met de opmaak van de nieuwe homepage wegens een nieuwe collectie, en ben je het andere moment bezig met het bewerken van de productomschrijvingen, omdat je weet hoe essentieel deze zijn voor goede verkoopkansen. Geen dag is hetzelfde!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en zie je jezelf in deze functie? Stuur dan een korte motivatie, CV een impressie van je werk en een foto van jezelf naar jobs@profuomo.com

Profuomo

Micro Fashion is al ruim 75 jaar een toonaangevend familiebedrijf in de herenmode met de succesvolle merken PROFUOMO en MICHAELIS. De collecties worden verkocht in zowel eigen winkels als bij een groot aantal gerenommeerde moderetailers in binnen- en buitenland zowel offline als online.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022