Nu solliciteren

Stagiair(e) merchandising gezocht bij dit bedrijf in Tilburg! Help jij mee aan het bouwen van ons succes?

Functie Stagiair Merchandising
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Tilburg
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

###Wij zijn dit bedrijf###

Wij zijn dit bedrijf, de ideale plek voor een bijbaan. Wij zijn een (studenten) uitzendbureau en vooral actief in de promotiebranche. Samen met onze opdrachtgevers werken wij voor de leukste bedrijven en hele gave merken. Iedere week voeren wij gave promotie activiteiten door heel Nederland uit. De werkzaamheden zijn erg variërend en uitdagend. Samen met onze medewerkers werken we hard, maar maken we ook ontzettend veel plezier!

Merchandise opdrachten

Voor een aantal van onze opdrachtgevers voeren wij wekelijks merchandise opdrachten uit. Medewerkers gaan langs verschillende locaties om daar diverse POS materialen te plaatsen. Aan ons te taak om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bouwen aan een nieuw team

Daarom zijn we aan het bouwen aan een nieuw vast team van merchandisers, waarbij sommige merchandisers op vaste dagen zullen werken en andere op flexibele basis. Wij zoeken een stagiaire merchandise die het gaaf vindt om mee te bouwen aan deze nieuwe poule van medewerkers en elk project tot een succes wilt maken!

Jouw rol daarin

Je gaat dus de Planner Merchandise ondersteunen en zal mensen ook hierop inwerken uiteindelijk. Denk aan het instrueren en briefen van nieuwe mensen, het inplannen van deze mensen en helpen op locatie. Alles om ervoor te zorgen dat de opdrachten zo goed mogelijk worden uitgevoerd, onze klant blij is en onze medewerkers de baan tof vinden, goed kunnen uitvoeren en op tijd hun welverdiende centen te krijgen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan en mee te bouwen aan deze projecten? Heb jij meteen al gave creatieve ideeën hierbij en wil je deze in de praktijk brengen. Grijp dat nu je kans en reageer!

Work and Joy B.V.

Wij zijn Work and Joy.

De ideale plek voor een flexibele bijbaan. Een bijbaan waar jij als werknemer gezien wordt, gewaardeerd wordt en waar je echt kunt bijdragen aan de groei van het bedrijf.
Onze visie is dan ook duidelijk: Samen met onze collega’s (Njoyers), die door heel Nederland gave, promotionele klussen uitvoeren, gaan we hard werken, maar net zo hard plezier maken!

Vrijwel al onze opdrachten spelen zich af in het retail landschap.
Onze collega's bepalen, wanneer, waar en hoe vaak ze voor ons werken!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022