Nu solliciteren

Uitdagende HBO meewerkstage bij een bewindvoeringskantoor

Functie Stagiair bewindvoering
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie LAREN NH
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Een vergoeding van minimaal €300,- euro, meer is bespreekbaar naar ratio van inzet
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Geld verdienen én studeren dat kan samen! Wordt stagiair bij dit bedrijf.

Heb jij financieel inzicht, ben je betrokken, stressbestendig en sta je stevig in de schoenen? Houd je van uitdagingen, heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen? Dan zijn wij, binnen ons kleinschalige hechte team, op zoek naar jou.

Werkzaamheden

Wat houdt het werk van een stagiair bij dit bedrijf in?

Het grootste verschil tussen dit bedrijf en andere stageplekken is dat je als stagiair volop meedraait in de bezetting. Dit in tegenstelling tot de meeste andere bedrijven, waar studenten enkel mogen meekijken. Als stagiair bij dit bedrijf draag je bij aan het beheren van de financien van de cliënten. Hierbij krijg je te maken met verschillende doelgroepen. Daarbij kun je denken aan psychische, verslavings- en/of justitiële problematiek. Als stagiair bij dit bedrijf heb je dan ook veel clientcontact, dit zal met name per e-mail of telefonisch zijn. Dit vereist een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als verbaal. Het contact met de cliënten doet ook een beroep op je relativeringsvermogen en het stevig in de schoenen staan. Daarbij is het erg belangrijk om grenzen, voor jezelf en voor de client, aan te kunnen aangeven. Het werken met zo’n diverse doelgroep maakt geen een dag hetzelfde. Een dag vooruit plannen is om bovenstaande redenen vrijwel onmogelijk. Prioriteren is daarom erg belangrijk.

Naast het clientcontact, zal je als toekomstig stagiair bij dit bedrijf ook dagelijks contact hebben met ketenpartners. Hierbij kun je denken aan incassobureaus, gemeentes, het UWV, zorginstellingen, ect. Zo help je de client bijvoorbeeld met het aanvragen van sociale voorzieningen, zoals het aanvragen van kwijtscheldingen en bijzondere bijstand.

Tot slot ontvangen wij dagelijks tientallen poststukken van en voor onze cliënten. Ook deze worden dagelijks verwerkt. De taken zijn erg divers, maar dragen allemaal bij aan behartigen van de belangen van de client.

Gewenste profiel

Team dit bedrijf

Wij zijn een kleinschalig bedrijf gevestigd in Laren. Het team bestaat momenteel uit drie bewindvoerders, drie assistent bewindvoerders en een stagiaire. Gezamenlijk behartigen wij de financiën van ongeveer 250 personen. Wij werken iedere dag tussen 8:30 en 17:00 uur. Professie naar de klant staat voorop, maar er is daarnaast veel ruimte om te leren. Ons werk voeren we uit met een goede dosis relativeringsvermogen en humor. We zijn een hecht team dat altijd voor elkaar klaarstaat. \

Wat bieden wij

Wat biedt dit bedrijf jou:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022